BUCAK TSO’ DAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI YAPILACAK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.04.2022 - 15:24, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:24
 

BUCAK TSO’ DAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMI YAPILACAK

TÜRKİYE Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Ve Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası (BUCAK TSO) İşbirliğiyle Bucak’ta dar gelirli ailelere yönelik gıda yardımı yapılacak.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere alınan gıda paketlerinin yönetim kurulu üyeleri nezninde ihale yolu ile alındığını belirterek şeyle dedi. “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla odamızda her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri yardımında bulunuyoruz. Yardım paketlerimiz muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.  Mübarek ramazan ayında toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün en güzel örneklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde İlçemizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımıza oda olarak elimizden geldiği kadar katkı sunmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda TOBB ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında 500 vatandaşımıza temel gıda gereksinimlerini karşılayacak şekilde ramazan ayı içerisinde hazırlattığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.” dedi. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda muhtarlara teslim edilen gıda paketi dağıtımında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Genel Sekreter Nejmi Ören, Ticaret Sicil Müdürü Murat Bilgiç’te eşlik etti.
TÜRKİYE Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Ve Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası (BUCAK TSO) İşbirliğiyle Bucak’ta dar gelirli ailelere yönelik gıda yardımı yapılacak.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere alınan gıda paketlerinin yönetim kurulu üyeleri nezninde ihale yolu ile alındığını belirterek şeyle dedi. “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla odamızda her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri yardımında bulunuyoruz. Yardım paketlerimiz muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.  Mübarek ramazan ayında toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün en güzel örneklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde İlçemizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımıza oda olarak elimizden geldiği kadar katkı sunmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda TOBB ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında 500 vatandaşımıza temel gıda gereksinimlerini karşılayacak şekilde ramazan ayı içerisinde hazırlattığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.” dedi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda muhtarlara teslim edilen gıda paketi dağıtımında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Genel Sekreter Nejmi Ören, Ticaret Sicil Müdürü Murat Bilgiç’te eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.