Afyonkarahisar'da trafik kazası: 3 yaralı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 24.11.2021 - 10:26, Güncelleme: 24.11.2021 - 10:32
 

Afyonkarahisar'da trafik kazası: 3 yaralı

Afyonkarahisar'da trafik kazası: 3 yaralı
    İlyas Kaan TAYTAK/ EMİRDAĞ, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Emirdağ- Karacalar köyü yolunda meydana geldi. Emirdağ'dan Karacalar köyü istikametine gitmekte olan V.Z.E. (69), yönetimindeki 03 HN 898 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Yol kenarındaki tarım arazisine savrulan araç, takla atarak devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü V.Z.E. ile araçta yolcu olarak bulunan Ş.K. ve G.B., Emirdağ Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza sonrası hurdaya dönen araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. FOTOĞRAFLI  
Afyonkarahisar'da trafik kazası: 3 yaralı

 

 

İlyas Kaan TAYTAK/ EMİRDAĞ, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Emirdağ- Karacalar köyü yolunda meydana geldi. Emirdağ'dan Karacalar köyü istikametine gitmekte olan V.Z.E. (69), yönetimindeki 03 HN 898 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Yol kenarındaki tarım arazisine savrulan araç, takla atarak devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü V.Z.E. ile araçta yolcu olarak bulunan Ş.K. ve G.B., Emirdağ Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza sonrası hurdaya dönen araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.