Burdur Belediyesi’nden Anneler Günü Matinesi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.05.2022 - 09:13, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:13
 

Burdur Belediyesi’nden Anneler Günü Matinesi

Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından Kadınlar Matinesi düzenlendi.
Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Nurcan Altınok sahne aldı.   Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “8 yıldır görev yapıyoruz. Burdur’un her alanında sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Ama şu bu günkü yaptığımız etkinlik bizim için çok kıymetli. Sizleri eğlendirmeye çalışıyor, sizlerle birlikte oluyoruz. Biz en büyük eğitimin evde başladığını biliyoruz. Sabah bir mesaj aldım sosyal medya hesabımdan. Doğurmuş yada doğuramamış olan, Bağrına basmış olan yada bağrına basamamış olan, bir başkasının doğurduğunu bağrına basabilen, yüreğinde vicdanında anneliği hisseden kim varsa onların anneler günü kutlu olsun. Analar var alim doğuruyor daha doğrusu doğurduğunu alim yapıyor, analar var maalesef doğurduğu zalim oluyor. Biz en büyük eğitimin evden başladığını biliyoruz. İyi bir annenin elinden yetişmiş bir evladın vatanına, milletine, ülkesine, insana, doğaya kısacası yaşayan yaşamayan ne varsa hiç kimseye ihanet etmeye şansı yok. Ben başta beni yetiştiren sevgili annem olmak üzere bugün bu salonda olan olamayan gelmek isteyip te gelemeyen ve Dünyanın her neresinde olursa olsun ellerinden öpüyorum. Baş tacımızdır. Sizlerin anneler gününüzü bir kez daha kutlarım. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Anneler günü nedeniyle Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Nurcan Altınok sahne aldı.

 

Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “8 yıldır görev yapıyoruz. Burdur’un her alanında sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Ama şu bu günkü yaptığımız etkinlik bizim için çok kıymetli. Sizleri eğlendirmeye çalışıyor, sizlerle birlikte oluyoruz. Biz en büyük eğitimin evde başladığını biliyoruz. Sabah bir mesaj aldım sosyal medya hesabımdan. Doğurmuş yada doğuramamış olan, Bağrına basmış olan yada bağrına basamamış olan, bir başkasının doğurduğunu bağrına basabilen, yüreğinde vicdanında anneliği hisseden kim varsa onların anneler günü kutlu olsun. Analar var alim doğuruyor daha doğrusu doğurduğunu alim yapıyor, analar var maalesef doğurduğu zalim oluyor. Biz en büyük eğitimin evden başladığını biliyoruz. İyi bir annenin elinden yetişmiş bir evladın vatanına, milletine, ülkesine, insana, doğaya kısacası yaşayan yaşamayan ne varsa hiç kimseye ihanet etmeye şansı yok. Ben başta beni yetiştiren sevgili annem olmak üzere bugün bu salonda olan olamayan gelmek isteyip te gelemeyen ve Dünyanın her neresinde olursa olsun ellerinden öpüyorum. Baş tacımızdır. Sizlerin anneler gününüzü bir kez daha kutlarım. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.