Burdur'da Engelliler Haftası etkinliği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.05.2022 - 14:36, Güncelleme: 11.05.2022 - 14:55
 

Burdur'da Engelliler Haftası etkinliği

Burdur'da Engelliler Haftası etkinliği
 BURDUR'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte kentteki özel eğitim okullarında eğitim gören öğrenciler hünerlerini sergiledi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şimşek, İl Kültür Müdürü Abdullah Kılınç ile öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Etkinlikte engelli öğrenciler müzik ve dans gösterisi sundu. Etkinliğin ikinci bölümünde ise İstasyon Caddesi'nde engelli öğrencilerin okullarında yaptıkları el emeklerinin görücüye çıktığı sergi düzenlendi. Sergiyi İl Milli Eğitim Müdürü ile gezen Vali Ali Arslantaş, "Özel eğitim kurumlarında öğrenim gören çocuklarımızın ne seviyeye geldikleri, neler öğrendikleri, neler başarabildiklerini yerinde görmüş olmaktan, onların yaptığı işleri gururla, keyifle, zevkle izlemekten dolayı son derece memnunuz. Toplumumuzun yüzde 13'ü engelli ve herkesin de engelli adayı olduğu bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Yeter ki sevgi engelli olmayalım" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da Engelliler Haftası etkinliği

 BURDUR'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte kentteki özel eğitim okullarında eğitim gören öğrenciler hünerlerini sergiledi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Engin Hatipoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şimşek, İl Kültür Müdürü Abdullah Kılınç ile öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Etkinlikte engelli öğrenciler müzik ve dans gösterisi sundu. Etkinliğin ikinci bölümünde ise İstasyon Caddesi'nde engelli öğrencilerin okullarında yaptıkları el emeklerinin görücüye çıktığı sergi düzenlendi.

Sergiyi İl Milli Eğitim Müdürü ile gezen Vali Ali Arslantaş, "Özel eğitim kurumlarında öğrenim gören çocuklarımızın ne seviyeye geldikleri, neler öğrendikleri, neler başarabildiklerini yerinde görmüş olmaktan, onların yaptığı işleri gururla, keyifle, zevkle izlemekten dolayı son derece memnunuz. Toplumumuzun yüzde 13'ü engelli ve herkesin de engelli adayı olduğu bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Yeter ki sevgi engelli olmayalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.