İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NESRİN KAKIRMAN, BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 12.05.2022 - 09:38, Güncelleme: 12.05.2022 - 09:38
 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NESRİN KAKIRMAN, BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Bucak’a yaptığı ziyarette dün Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti.
Okul girişinde öğrenciler ve okulun idari kadrosu tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a öğrenciler çiçek takdim etti. Öğrencilerle sohbet eden Kakırman, onlarla sohbet ederek yakından ilgilendi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlık provası yapan öğrencilerin çalışmasını izledi. İl Milli Eğitim Müdürü  Nesrin Kakırman, okul binasında incelemede bulunarak okulun fiziki yapısı ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kakırman’a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Okulun Banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl eşlik etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan Okulun Banisi İş İnsanı Cadıl, ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a teşekkür etti.  
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, Bucak’a yaptığı ziyarette dün Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti.

Okul girişinde öğrenciler ve okulun idari kadrosu tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a öğrenciler çiçek takdim etti. Öğrencilerle sohbet eden Kakırman, onlarla sohbet ederek yakından ilgilendi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlık provası yapan öğrencilerin çalışmasını izledi. İl Milli Eğitim Müdürü  Nesrin Kakırman, okul binasında incelemede bulunarak okulun fiziki yapısı ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kakırman’a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Okulun Banisi Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl eşlik etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Okulun Banisi İş İnsanı Cadıl, ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’a teşekkür etti.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.