Engelliler gönüllerince eğlendi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.05.2022 - 08:54, Güncelleme: 16.05.2022 - 08:54
 

Engelliler gönüllerince eğlendi

Burdur Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.
  Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Jandarma Komutanı J. Alb Mustafa Güder, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.   Yemekte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bizler sizleri her davet ettiğimizde yalnız bırakmadığınız için ve bu organizasyonlarda birlikte olabildiğimiz için çok mutluyum. Bunu 2 tane nedeni var hem daha sık bir araya gelme şansımız oluyor hem de eğer bir sorun varsa bizlere ulaştıramadığınız bizlerin çözmesi gerektiği bir problem varsa bizde bu vesile ile bu sorunları çözmek için fırsat buluyoruz. Ramazan ayında iftar yemeğinde buluştuğumuzda Engelli Gündüz Bakım evinin temelini attığımızı söylemiştim. Şu anda su basmanı çıktı, zemin katı tamamlandı. İnşallah kısmet olursa 2022 yılı içerisinde sizlerin hizmetine sunulacak. Ayrıca Engelsiz taksiyi de sizlerin sunarak istediğiniz her dakika sizlerin engelli yakınlarını alıp engelli kardeşlerimiz alıp gündüz bakım evimize ulaştırıp sizlerin en azından birkaç saatliğine de olsa gönlünüzce zaman geçirebileceğiniz bir zaman dilimini yaratmak istiyoruz. Engelli dostlarımız Ramazanda düzenlediğimiz yemekte eğlenemedi. O gün eğlenmek için geldiklerini söylemişlerdi. Bizde en kısa zamanda yeniden bir araya gelerek eğleneceğiz demiştik. 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle bugün bu akşam yemeği bahane ederek sizlerle birlikte olmak istedik. Bu akşam engelli dostlarımızın gönüllerince eğlenebileceği keyif alabileceği bir akşam olsun istedim. Bizim açımızdan sizlerin engelli dostlarımızın ne kadar çok keyif aldığını görebilirsek biz de o kadar keyifli oluruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.

 

Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Jandarma Komutanı J. Alb Mustafa Güder, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

 

Yemekte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bizler sizleri her davet ettiğimizde yalnız bırakmadığınız için ve bu organizasyonlarda birlikte olabildiğimiz için çok mutluyum. Bunu 2 tane nedeni var hem daha sık bir araya gelme şansımız oluyor hem de eğer bir sorun varsa bizlere ulaştıramadığınız bizlerin çözmesi gerektiği bir problem varsa bizde bu vesile ile bu sorunları çözmek için fırsat buluyoruz. Ramazan ayında iftar yemeğinde buluştuğumuzda Engelli Gündüz Bakım evinin temelini attığımızı söylemiştim. Şu anda su basmanı çıktı, zemin katı tamamlandı. İnşallah kısmet olursa 2022 yılı içerisinde sizlerin hizmetine sunulacak. Ayrıca Engelsiz taksiyi de sizlerin sunarak istediğiniz her dakika sizlerin engelli yakınlarını alıp engelli kardeşlerimiz alıp gündüz bakım evimize ulaştırıp sizlerin en azından birkaç saatliğine de olsa gönlünüzce zaman geçirebileceğiniz bir zaman dilimini yaratmak istiyoruz. Engelli dostlarımız Ramazanda düzenlediğimiz yemekte eğlenemedi. O gün eğlenmek için geldiklerini söylemişlerdi. Bizde en kısa zamanda yeniden bir araya gelerek eğleneceğiz demiştik. 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle bugün bu akşam yemeği bahane ederek sizlerle birlikte olmak istedik. Bu akşam engelli dostlarımızın gönüllerince eğlenebileceği keyif alabileceği bir akşam olsun istedim. Bizim açımızdan sizlerin engelli dostlarımızın ne kadar çok keyif aldığını görebilirsek biz de o kadar keyifli oluruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.