Döşemealtı’nda şüpheli köpek ölümleri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.05.2022 - 10:40, Güncelleme: 16.05.2022 - 10:53
 

Döşemealtı’nda şüpheli köpek ölümleri

Döşemealtı’nda şüpheli köpek ölümleri
 ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde geçen hafta köpek ölümleri şüphe uyandırdı. Bıyıklı Mahallesi’nde 3 gün içinde 4 köpeğin ölümü mahalle halkının tepkisine yol açtı. Döşemealtı’nda geçen hafta ilçeye bağlı bazı mahallelerde köpek ölümleri yaşandığına dair haberler sosyal medyada gündem oldu. Bu olaylardan biri de 13 Mayıs tarihinde ilçeye bağlı Bıyıklı Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede 3 gün içinde aynı bölgede 4 köpek öldü. Mahallede ölen köpeklerin bazılarının kulaklarında küpe ve boyunlarında tasma olduğu görüldü. Mahalleli Hasan Okan, evinin çevresinde 3 günde 4 köpeğin öldüğünü söyledi. Başıboş sokak köpeklerinin mahallelerine salınmasından şikayet eden Okan, “Son zamanlarda mahallede 5 ya da 6 yabancı köpek gördüm. 3 gün önce iki köpek gördüm ölmüştü. Şimdi de iki köpek ölmüş, ya da öldürülmüş bilemiyorum" diye konuştu. FOTOĞRAFLI  
Döşemealtı’nda şüpheli köpek ölümleri

 ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde geçen hafta köpek ölümleri şüphe uyandırdı. Bıyıklı Mahallesi’nde 3 gün içinde 4 köpeğin ölümü mahalle halkının tepkisine yol açtı.

Döşemealtı’nda geçen hafta ilçeye bağlı bazı mahallelerde köpek ölümleri yaşandığına dair haberler sosyal medyada gündem oldu. Bu olaylardan biri de 13 Mayıs tarihinde ilçeye bağlı Bıyıklı Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede 3 gün içinde aynı bölgede 4 köpek öldü. Mahallede ölen köpeklerin bazılarının kulaklarında küpe ve boyunlarında tasma olduğu görüldü.

Mahalleli Hasan Okan, evinin çevresinde 3 günde 4 köpeğin öldüğünü söyledi. Başıboş sokak köpeklerinin mahallelerine salınmasından şikayet eden Okan, “Son zamanlarda mahallede 5 ya da 6 yabancı köpek gördüm. 3 gün önce iki köpek gördüm ölmüştü. Şimdi de iki köpek ölmüş, ya da öldürülmüş bilemiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.