KULLANILMIŞ GİYSİ KUMBARALARI ARTTIRILIYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.05.2022 - 09:07, Güncelleme: 17.05.2022 - 09:07
 

KULLANILMIŞ GİYSİ KUMBARALARI ARTTIRILIYOR

Bucak Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacına katkı bulunabilmek için ilçenin her yerine giysi kumbaralarını yerleştirmeyi sürdürüyor.
Bucak Belediyesi; Bucak’ımızın belirli noktalarına yerleştirdiğimiz, yerleştireceğimiz giysi kumbaraları ile kullanılmayan kıyafetlerin geri dönüşümünü sağlıyoruz. Buraya getirilen tekstil ürünleri, anlaşmalı olduğumuz firma tarafından toplanarak ipe dönüştürülüyor. Böylece, hem atık çöp miktarı azaltılarak kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçiliyor hem de Belediye bütçemize katkısı oluyor. Firma görevlileri, kumbaralara bırakılan kullanılabilir haldeki giysileri ise Bucak Belediyesi Hayır Çarşımıza teslim ediyor. Hayır Çarşısı personelimiz de bunları kontrol edip, düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine hazır duruma getiriyor. ÇÖP YERİNE GİYSİ KUMBARASINI ATIN Bucak Belediyesi çöpe atılacak her giysinin çok önem taşıdığını, çöpe değil Giysi Kumbaralarına atılması gerektiğini belirtti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak Belediyesi vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlayabilmesi için, hemen hemen ilçenin her bölgesine koyduğu ve koymayı sürdürdüğü Giysi Kumbaraları sayesinde yeni olan giysiler ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacını giderirken, kullanılmayacak olanlar ise ipe dönüştürülerek hem ekonomiye katkı, hem de Sıfır atık projesine büyük destek oluyor. Giysi Kumbarasına atacağınız her kıyafet bizim için çok önemli” dedi.
Bucak Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacına katkı bulunabilmek için ilçenin her yerine giysi kumbaralarını yerleştirmeyi sürdürüyor.

Bucak Belediyesi; Bucak’ımızın belirli noktalarına yerleştirdiğimiz, yerleştireceğimiz giysi kumbaraları ile kullanılmayan kıyafetlerin geri dönüşümünü sağlıyoruz.

Buraya getirilen tekstil ürünleri, anlaşmalı olduğumuz firma tarafından toplanarak ipe dönüştürülüyor. Böylece, hem atık çöp miktarı azaltılarak kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçiliyor hem de Belediye bütçemize katkısı oluyor.

Firma görevlileri, kumbaralara bırakılan kullanılabilir haldeki giysileri ise Bucak Belediyesi Hayır Çarşımıza teslim ediyor. Hayır Çarşısı personelimiz de bunları kontrol edip, düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine hazır duruma getiriyor.

ÇÖP YERİNE GİYSİ KUMBARASINI ATIN

Bucak Belediyesi çöpe atılacak her giysinin çok önem taşıdığını, çöpe değil Giysi Kumbaralarına atılması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Bucak Belediyesi vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlayabilmesi için, hemen hemen ilçenin her bölgesine koyduğu ve koymayı sürdürdüğü Giysi Kumbaraları sayesinde yeni olan giysiler ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacını giderirken, kullanılmayacak olanlar ise ipe dönüştürülerek hem ekonomiye katkı, hem de Sıfır atık projesine büyük destek oluyor. Giysi Kumbarasına atacağınız her kıyafet bizim için çok önemli” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.