BUCAK’TA ÖĞRENCİLER GELENEKSEL KAVURMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.05.2022 - 14:30, Güncelleme: 17.05.2022 - 14:43
 

BUCAK’TA ÖĞRENCİLER GELENEKSEL KAVURMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

BUCAK Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde Okul Yönetimi ve Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl tarafından her yıl organize edilen bahar etkinlikleri kapsamında kavurma şenliği düzenlendi.
Etkinlikte okul bahçesinde öğrenciler arasından çeşitli yarışmalar, koşu ve halat çekme yarışması etkinlikler yapılırken öğretmenler ve ğrenciler araszında da halt çekme yarışması düzenlendi.  Etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçesinde yapılan etkinlikler sonrası Hayırsever iş adamı ve okulun banisi Mehmet Cadıl öğrencilere ekmek arası kavurma ve ayran ikramında bulundu. İşadamı Mehmet Cadıl, bu etkinliği geleneksel olarak düzenlediklerini ve öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cadıl, öğrencilere çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Cadıl “Ben ikinci çocukluğumu bu okulda yaşadım. 2004 yılından bu tarafa her yıl okulumuzda 18 yıldır pandemi yılları hariç bu kavurma şenliğimizi yapıyoruz. Okulumuzda başta ben olmak üzere öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz hepimiz çok mutlu oluyoruz. Çocuklar ile iç içe olduğum için dünyanın en bahtiyar insanıyım” dedi.     Burada yetişen öğrencilerin gelecekleri kendi ellerinde olduğunu söyleyen Cadıl, şansı yaratmak insanın kendi elindedir. Çalışkan olmak, güzel ahlaklı ve saygılı, tutumlu olacaksın, bu üçünü birleştirirsen zaten başarının arkası gelir dedi. Mehmet Cadıl, Okulda okuyan öğrencilerin elde ettikleri başarılarla onur ve gurur duyduğunu, duygulandığını ifade etti. Onların sorumluluk bilincinde derslerinde ve kültürel faaliyetlerde elde ettikleri başarıları anlatırken de duygulandı. Okul öğrencileri ve gelen misafirlere ekmek arası kavurma ve ayran ikramı yapıldı. Etkinliğe Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi Müdürü Erkan Süha Doğrul, Müdür Yardımcısı Süleyman Atalay, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, İşadamı Mehmet Cadıl, Muammer Cadıl, Kadir Bakacak,  okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
BUCAK Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde Okul Yönetimi ve Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl tarafından her yıl organize edilen bahar etkinlikleri kapsamında kavurma şenliği düzenlendi.

Etkinlikte okul bahçesinde öğrenciler arasından çeşitli yarışmalar, koşu ve halat çekme yarışması etkinlikler yapılırken öğretmenler ve ğrenciler araszında da halt çekme yarışması düzenlendi.  Etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçesinde yapılan etkinlikler sonrası Hayırsever iş adamı ve okulun banisi Mehmet Cadıl öğrencilere ekmek arası kavurma ve ayran ikramında bulundu. İşadamı Mehmet Cadıl, bu etkinliği geleneksel olarak düzenlediklerini ve öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cadıl, öğrencilere çalışkan, ahlaklı ve tutumlu olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Cadıl “Ben ikinci çocukluğumu bu okulda yaşadım. 2004 yılından bu tarafa her yıl okulumuzda 18 yıldır pandemi yılları hariç bu kavurma şenliğimizi yapıyoruz. Okulumuzda başta ben olmak üzere öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz hepimiz çok mutlu oluyoruz. Çocuklar ile iç içe olduğum için dünyanın en bahtiyar insanıyım” dedi.  

 

Burada yetişen öğrencilerin gelecekleri kendi ellerinde olduğunu söyleyen Cadıl, şansı yaratmak insanın kendi elindedir. Çalışkan olmak, güzel ahlaklı ve saygılı, tutumlu olacaksın, bu üçünü birleştirirsen zaten başarının arkası gelir dedi. Mehmet Cadıl, Okulda okuyan öğrencilerin elde ettikleri başarılarla onur ve gurur duyduğunu, duygulandığını ifade etti. Onların sorumluluk bilincinde derslerinde ve kültürel faaliyetlerde elde ettikleri başarıları anlatırken de duygulandı.

Okul öğrencileri ve gelen misafirlere ekmek arası kavurma ve ayran ikramı yapıldı. Etkinliğe Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi Müdürü Erkan Süha Doğrul, Müdür Yardımcısı Süleyman Atalay, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, İşadamı Mehmet Cadıl, Muammer Cadıl, Kadir Bakacak,  okulda görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.