Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.05.2022 - 10:28, Güncelleme: 18.05.2022 - 10:28
 

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Savaşı, bir milletin umutlarının yeniden canlanmasının ilk adımı olmuştur. 19 Mayıs 1919, zor şartlar altında dahi çıkış yolu bulabilen milletimizin tarihteki en güzel sayfalarından biridir. Tarih sahnesinde yeniden dirilişin 103. yıl dönümünü kutladığımız bu günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Bütün ümidim gençliktedir." sözünün muhatabı olan gençlere armağan etmiştir.   Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini biliyoruz. Güçlü Türkiye gençlikle mümkün olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da gençlerimizin büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Gençlerimizden beklentimiz, kendileri için sağlanan tüm imkanları en iyi şekilde kullanarak gelecek için çok çalışmalarıdır.   Gençlerimize olan bu sarsılmaz inancımızla; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm milletimizin, gençlerimizin ve öğrencilerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nı en kalbi duygularımla kutluyorum.   Bilal ÖZEL Bucak Ziraat Odası Başkanı
Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Savaşı, bir milletin umutlarının yeniden canlanmasının ilk adımı olmuştur. 19 Mayıs 1919, zor şartlar altında dahi çıkış yolu bulabilen milletimizin tarihteki en güzel sayfalarından biridir. Tarih sahnesinde yeniden dirilişin 103. yıl dönümünü kutladığımız bu günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Bütün ümidim gençliktedir." sözünün muhatabı olan gençlere armağan etmiştir.

 

Gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletlerin gelecekte de var olabileceğini biliyoruz. Güçlü Türkiye gençlikle mümkün olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da gençlerimizin büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. Gençlerimizden beklentimiz, kendileri için sağlanan tüm imkanları en iyi şekilde kullanarak gelecek için çok çalışmalarıdır.

 

Gençlerimize olan bu sarsılmaz inancımızla; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm milletimizin, gençlerimizin ve öğrencilerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Bilal ÖZEL

Bucak Ziraat Odası Başkanı

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.