YARIŞMAYA GİRENLERE BUCAK ZİRAAT ODASINCA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 18.05.2022 - 14:19, Güncelleme: 18.05.2022 - 14:19
 

YARIŞMAYA GİRENLERE BUCAK ZİRAAT ODASINCA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, Burdur Uzay Çatı alanında 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi.
1. Olan Yarışmacıya, 15 Çuval Toklu Yemi 25 kg vitamin Yalama kovası Yalama taşı 4 tane Sıvı vitamin   2. Olan Yarışmacıya, 10 Çuval Toklu Yemi 10 kg vitamin Yalama taşı 4 tane Sıvı vitamin   3. Olan Yarışmacıya ise, 5 Çuval Toklu Yemi 5 kg vitamin 4 yalama taşı Sıvı vitamin   Yarışmada dereceye giremeyen fakat katılımlarıyla da bizleri onurlandıran diğer 11 kadın çiftçi yarışmacılarımıza Bucak Ziraat Odası tarafından her birine bir çuval yem hediye edildi.   Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur İl Tarım Müdürü Mehmet TuğruL ve Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Özel yarışmada dereceye giren yarışmacılarımıza hediyelerini takdim ettiler.   Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak, tarıma ve çiftçiye verdiğimiz değerler doğrultusunda her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam ederek, özellikle bu yarışmaya katılmak için dört bir yandan gelen çiftçilerimize, yarışmaya önem verip katıldıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  
Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, Burdur Uzay Çatı alanında 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi.

1. Olan Yarışmacıya,

15 Çuval Toklu Yemi

25 kg vitamin

Yalama kovası

Yalama taşı 4 tane

Sıvı vitamin

 

2. Olan Yarışmacıya,

10 Çuval Toklu Yemi

10 kg vitamin

Yalama taşı 4 tane

Sıvı vitamin

 

3. Olan Yarışmacıya ise,

5 Çuval Toklu Yemi

5 kg vitamin

4 yalama taşı

Sıvı vitamin

 

Yarışmada dereceye giremeyen fakat katılımlarıyla da bizleri onurlandıran diğer 11 kadın çiftçi yarışmacılarımıza Bucak Ziraat Odası tarafından her birine bir çuval yem hediye edildi.

 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur İl Tarım Müdürü Mehmet TuğruL ve Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Bilal Özel yarışmada dereceye giren yarışmacılarımıza hediyelerini takdim ettiler.

 

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak, tarıma ve çiftçiye verdiğimiz değerler doğrultusunda her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam ederek, özellikle bu yarışmaya katılmak için dört bir yandan gelen çiftçilerimize, yarışmaya önem verip katıldıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.