BUCAK BELEDİYESİ’NİN TAŞ KIRMA VE ELEME TESİSİ GENİŞLİYOR; ELEME TESİSİ BÖLÜMÜNÜN MONTAJINA BAŞLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.05.2022 - 10:28, Güncelleme: 24.05.2022 - 10:41
 

BUCAK BELEDİYESİ’NİN TAŞ KIRMA VE ELEME TESİSİ GENİŞLİYOR; ELEME TESİSİ BÖLÜMÜNÜN MONTAJINA BAŞLANDI

Bucak Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Taş kırma ve Eleme tesisinde eleme tesisinin montajına başlandı. Bucak Belediyesi’nin konkasör tesisinde artık her türlü ebatta kum, çakıl ve alt yapı malzemesi üretilebilecek.
Taş kırma ve eleme tesisi hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Organize Sanayi bölgesinde bulunan ve ilçemize çok yönlü yarar sağlayacak dev tesisimizin ikinci ayağının montaj çalışmalarına başladık. Tesisimiz 150-250 ton/saat kapasiteye sahip kırma eleme tesisi aynı anda 5 farklı boyutta ürün üretebilecek çift elek ve çift kırıcıya sahip. Aynı zamanda 0-5 mm stok yükleme bunkeri ve toz indirgeme sayesinde çevre dostu bir tesis. Ayrıca tesisimiz yüksek verimlilik düşük enerji sarfıyatı sağlayan özel elektrik panoları ile donatıldı. Belediye olarak her türlü kum çakıl by-pass gibi altyapı malzemesi üretebileceğiz. Eleme ve bant tesislerimizi kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Bucak Belediyesi olarak mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın üst yapı çalışmalarında en önemli gider kalemlerinden birisini yollarımıza serdiğimiz mucur, kum ve dolgu malzemesi oluşturuyor. Bu tesis öncelikli olarak bu giderlerimizin düşmesini sağlayacak. Tesisimizin kırma bölümünü faaliyete geçirmekle birlikte faydasını gördük. Stabilize yol çalışması yaptığımız yollarımızda tesisimizden çıkan malzemeleri kullandık. Tesisimizin eleme bölümünü de faaliyete geçirdiğimizde ince malzemede üretmiş olacağız ve gider kalemlerimizi oluşturan birçok çeşit malzemeyi kendimiz üreteceğiz.” dedi.                 MERMER ARTIKLARIMIZ TESİSİMİZDE DEĞERLENİYOR                 Organize Sanayi bölgemizde bir çok mermer fabrikasının bulunduğunun altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Mermer fabrikalarımızın mermer ve taş atıklarını molozlarını tesisimizde işleyerek ham malzeme şekline dönüştürüyoruz. Bu şekilde mermer atıklarının çevresel etkilerini önlemiş oluyoruz. Aynı zamanda yatırım yaparak ilçemizin sanayi alanında gelişmesinde ve istihdam sağlanmasında büyük katkıları olan sanayicilerimize destek olarak mermer atık ve hafriyatından kurtarmış, mermer ve taş atıklarını ekonomiye kazandırıyoruz.” dedi.                 MALİYETİMİZ DÜŞÜYOR, HİZMETLERİMİZ ARTIYOR                 Belediyenin en önemli gider kalemlerinin alt yapı malzeme giderlerinin oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Tesisimizde üreteceğimiz malzemeler yol yapım çalışmalarımızda alt yapı malzemesi, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımızda dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz. Kendimiz üreteceğimiz için de Belediyemize önemli ölçüde ekonomik katkı sağlıyor. Taş kırma ve eleme tesisimizde daha az maliyetle üreteceğimiz malzeme ile daha fazla yol yaparak, daha fazla hizmet üretiyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.        
Bucak Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Taş kırma ve Eleme tesisinde eleme tesisinin montajına başlandı. Bucak Belediyesi’nin konkasör tesisinde artık her türlü ebatta kum, çakıl ve alt yapı malzemesi üretilebilecek.

Taş kırma ve eleme tesisi hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Organize Sanayi bölgesinde bulunan ve ilçemize çok yönlü yarar sağlayacak dev tesisimizin ikinci ayağının montaj çalışmalarına başladık. Tesisimiz 150-250 ton/saat kapasiteye sahip kırma eleme tesisi aynı anda 5 farklı boyutta ürün üretebilecek çift elek ve çift kırıcıya sahip. Aynı zamanda 0-5 mm stok yükleme bunkeri ve toz indirgeme sayesinde çevre dostu bir tesis. Ayrıca tesisimiz yüksek verimlilik düşük enerji sarfıyatı sağlayan özel elektrik panoları ile donatıldı. Belediye olarak her türlü kum çakıl by-pass gibi altyapı malzemesi üretebileceğiz. Eleme ve bant tesislerimizi kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Bucak Belediyesi olarak mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın üst yapı çalışmalarında en önemli gider kalemlerinden birisini yollarımıza serdiğimiz mucur, kum ve dolgu malzemesi oluşturuyor. Bu tesis öncelikli olarak bu giderlerimizin düşmesini sağlayacak. Tesisimizin kırma bölümünü faaliyete geçirmekle birlikte faydasını gördük. Stabilize yol çalışması yaptığımız yollarımızda tesisimizden çıkan malzemeleri kullandık. Tesisimizin eleme bölümünü de faaliyete geçirdiğimizde ince malzemede üretmiş olacağız ve gider kalemlerimizi oluşturan birçok çeşit malzemeyi kendimiz üreteceğiz.” dedi.

                MERMER ARTIKLARIMIZ TESİSİMİZDE DEĞERLENİYOR

                Organize Sanayi bölgemizde bir çok mermer fabrikasının bulunduğunun altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Mermer fabrikalarımızın mermer ve taş atıklarını molozlarını tesisimizde işleyerek ham malzeme şekline dönüştürüyoruz. Bu şekilde mermer atıklarının çevresel etkilerini önlemiş oluyoruz. Aynı zamanda yatırım yaparak ilçemizin sanayi alanında gelişmesinde ve istihdam sağlanmasında büyük katkıları olan sanayicilerimize destek olarak mermer atık ve hafriyatından kurtarmış, mermer ve taş atıklarını ekonomiye kazandırıyoruz.” dedi.

                MALİYETİMİZ DÜŞÜYOR, HİZMETLERİMİZ ARTIYOR

                Belediyenin en önemli gider kalemlerinin alt yapı malzeme giderlerinin oluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Tesisimizde üreteceğimiz malzemeler yol yapım çalışmalarımızda alt yapı malzemesi, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımızda dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz. Kendimiz üreteceğimiz için de Belediyemize önemli ölçüde ekonomik katkı sağlıyor. Taş kırma ve eleme tesisimizde daha az maliyetle üreteceğimiz malzeme ile daha fazla yol yaparak, daha fazla hizmet üretiyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.        

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.