Serik'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 14:31, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:31
 

Serik'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Serik'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK,(DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Serik'te Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aytekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, protokol üyeleri, öğretmenler ve davetliler katıldı. Daha sonra Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz yaptı. Ekiz, "İnsan, içinde doğup büyüdüğü aile ortamında temel becerileri kazandıktan sonra daha donanımlı hale gelebilmesi için bir eğiticiye, öğreticiye yani öğretmene muhtaçtır. İnsan, ancak öğretmen sayesinde ahlakı, maneviyatı, bilgiyi, beceriyi ve medeniyeti öğrenebilir. Yarınların daha aydınlık olması muasır medeniyetin üstüne çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değer oranında olacaktır" dedi. Etkinlikte 12 aday öğretmen yemin etti. Serikli öğretmenlerden oluşan folklor ekibi gösterisi yaptı. Öğretmenler arasında yapılan satranç ve tenis müsabakası ile öğrenciler için düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. FOTOĞRAFLI  
Serik'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK,(DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Serik'te Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma törenine Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aytekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, protokol üyeleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Daha sonra Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz yaptı. Ekiz, "İnsan, içinde doğup büyüdüğü aile ortamında temel becerileri kazandıktan sonra daha donanımlı hale gelebilmesi için bir eğiticiye, öğreticiye yani öğretmene muhtaçtır. İnsan, ancak öğretmen sayesinde ahlakı, maneviyatı, bilgiyi, beceriyi ve medeniyeti öğrenebilir. Yarınların daha aydınlık olması muasır medeniyetin üstüne çıkma hızımız eğitime ve öğretmene verdiğimiz değer oranında olacaktır" dedi.

Etkinlikte 12 aday öğretmen yemin etti. Serikli öğretmenlerden oluşan folklor ekibi gösterisi yaptı. Öğretmenler arasında yapılan satranç ve tenis müsabakası ile öğrenciler için düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.