Otomobil dere yatağına düştü, sürücüsü öldü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.05.2022 - 16:41, Güncelleme: 24.05.2022 - 17:13
 

Otomobil dere yatağına düştü, sürücüsü öldü

Otomobil dere yatağına düştü, sürücüsü öldü
 ADANA'nın Feke ilçesinde Mustafa Tüfekli (47), kontrolünü kaybedip uçurumdan yuvarlandığı otomobilde hayatını kaybetti.  Olay, ilçeye bağlı Tenkerli Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Tüfekli, sabah saatlerinde Feke istikametinden Tenkerli istikametine seyir halindeyken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, yaklaşık 80 metrelik uçurumdan dere yatağına düştü. Sürücü Tüfekli, kaza yerinde hayatını kaybetti. Evli ve ve 3 çocuk babası Tüfekli'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Otomobil dere yatağına düştü, sürücüsü öldü

 ADANA'nın Feke ilçesinde Mustafa Tüfekli (47), kontrolünü kaybedip uçurumdan yuvarlandığı otomobilde hayatını kaybetti. 

Olay, ilçeye bağlı Tenkerli Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Tüfekli, sabah saatlerinde Feke istikametinden Tenkerli istikametine seyir halindeyken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, yaklaşık 80 metrelik uçurumdan dere yatağına düştü. Sürücü Tüfekli, kaza yerinde hayatını kaybetti. Evli ve ve 3 çocuk babası Tüfekli'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.