Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 ölü, 2 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.05.2022 - 08:07, Güncelleme: 26.05.2022 - 09:00
 

Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 ölü, 2 yaralı
ADANA'nın Ceyhan ilçesinde otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu Mesut Bulungiray (21) ile Mehmet İhsan Yağmurca (43) öldü, 2 kişi de yaralandı.  Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Hamdili Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mesut Bulungiray yönetimindeki 01 VR 593 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp, yol kenarındaki dere yatağına devrildi. Çevredeki vatandaşların, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne arayarak durumu bildirmesi üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin araçtan çıkardığı sürücü Bulungiray ve Mehmet İhsan Yağmurca'nın öldüğü belirlenirken, kazadan yaralı olarak kurtulan Kubilay Ş. (31) ile İbrahim S. (29) ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler, hastane morguna götürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)    
Otomobil, dere yatağına devrildi: 2 ölü, 2 yaralı

ADANA'nın Ceyhan ilçesinde otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu Mesut Bulungiray (21) ile Mehmet İhsan Yağmurca (43) öldü, 2 kişi de yaralandı. 

Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Hamdili Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mesut Bulungiray yönetimindeki 01 VR 593 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp, yol kenarındaki dere yatağına devrildi. Çevredeki vatandaşların, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne arayarak durumu bildirmesi üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin araçtan çıkardığı sürücü Bulungiray ve Mehmet İhsan Yağmurca'nın öldüğü belirlenirken, kazadan yaralı olarak kurtulan Kubilay Ş. (31) ile İbrahim S. (29) ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler, hastane morguna götürüldü.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.