GURUR DUYDUK!

Ekonomi (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.05.2022 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2022 - 16:00
 

GURUR DUYDUK!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 Araştırması” sonuçlarına göre Bucak’tan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin listede yer aldığını ifade etti.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak her yıl yayınlanan, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu açıklandı. Firmaların 2021 yılı performanslarını baz alan rapora göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 1’i Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi As Çimento Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi oldu. İSO 2021 yılı ilk 500'de İlçemizden As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yer aldı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 Araştırması” sonuçlarına göre Bucak’tan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin listede yer aldığını ifade ederek, “Pandeminin olumsuz etkileri günden güne azalmış olsa da 2021 yılının oldukça zor bir yıl olduğunu belirtti. Zor ekonomik şartlara rağmen Bucak’lı sanayicilerin üretmeye ve ülke ekonomisine katkı sunmaya, en zorlu koşullarda dahi Bucak’lı Hemşerilerim ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu. İSO’nun Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında İlçemizi temsil etme başarısı gösteren As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Adem Sak ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu firmamızın yanında Antalya’da yer alan Bucak’lı Mustafa Sak’ın firması Adopen de ilk 500 firma arasında yer alarak bölgemiz adına gurur kaynağı olmuştur. Tüm sanayicilerimizi, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 Araştırması” sonuçlarına göre Bucak’tan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin listede yer aldığını ifade etti.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak her yıl yayınlanan, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu açıklandı. Firmaların 2021 yılı performanslarını baz alan rapora göre, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 1’i Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi As Çimento Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi oldu.

İSO 2021 yılı ilk 500'de İlçemizden As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yer aldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 Araştırması” sonuçlarına göre Bucak’tan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin listede yer aldığını ifade ederek, “Pandeminin olumsuz etkileri günden güne azalmış olsa da 2021 yılının oldukça zor bir yıl olduğunu belirtti. Zor ekonomik şartlara rağmen Bucak’lı sanayicilerin üretmeye ve ülke ekonomisine katkı sunmaya, en zorlu koşullarda dahi Bucak’lı Hemşerilerim ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ettiğini bir kez daha göstermiş oldu. İSO’nun Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında İlçemizi temsil etme başarısı gösteren As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Adem Sak ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu firmamızın yanında Antalya’da yer alan Bucak’lı Mustafa Sak’ın firması Adopen de ilk 500 firma arasında yer alarak bölgemiz adına gurur kaynağı olmuştur. Tüm sanayicilerimizi, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alan firmalarımız nezdinde kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.