Yağmur suyuyla dolan evde ölen bedensel engelli kız, toprağa verildi

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.06.2022 - 15:38, Güncelleme: 05.06.2022 - 15:42
 

Yağmur suyuyla dolan evde ölen bedensel engelli kız, toprağa verildi

BURDUR'da akşam saatlerinde etkili olan sağanakta zemin kattaki evlerinin su basması nedeniyle yaşamını yitiren bedensel engelli Vesile Doğtaş'ın (55) cenazesi toprağa verildi. Hastaneye kaldırılan anne Fatma Doğtaş'ın (74) durumunun ise iyi olduğu açıklandı.
Burdur'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Aydınlıkevler Mahallesi Umut sokaktaki 4 katlı binanın zemin katını su bastı. İhbarla gelen ekipler tarafından kontrol edilen evde oturan bedensel engelli Vesile Doğtaş'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, annesi Fatma Doğtaş ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan anne, taburcu edildi. Vesile Doğtaş için bugün öğle vakti Ulu Camii'de tören düzenlendi. Cenazeye Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vesile Doğtaş'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Vesile Doğtaş'ın cansız bedeni Asri Mezarlığa defnedildi. VALİDEN AÇIKLAMA Burdur Valisi Ali Arslantaş, yaptığı açıklamada, "Metrekareye 25 kilogram yağış düştü. Bir vatandaşımız hayatını kaybederken, 3 vatandaşımız ise yaralandı. Yaralı vatandaşlarımız tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Burdur merkezde 30 hane ve Çendik mevkiinde bir düğün salonu su baskınından dolayı etkilendi. Baskından etkilenen vatandaşlarımız için yer temininde bulunduk. Ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. 25 iş makinesi ve 77 personel olarak çalışmalarımız sürüyor" dedi. (DHA)
BURDUR'da akşam saatlerinde etkili olan sağanakta zemin kattaki evlerinin su basması nedeniyle yaşamını yitiren bedensel engelli Vesile Doğtaş'ın (55) cenazesi toprağa verildi. Hastaneye kaldırılan anne Fatma Doğtaş'ın (74) durumunun ise iyi olduğu açıklandı.

Burdur'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Aydınlıkevler Mahallesi Umut sokaktaki 4 katlı binanın zemin katını su bastı. İhbarla gelen ekipler tarafından kontrol edilen evde oturan bedensel engelli Vesile Doğtaş'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, annesi Fatma Doğtaş ise hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan anne, taburcu edildi.

Vesile Doğtaş için bugün öğle vakti Ulu Camii'de tören düzenlendi. Cenazeye  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vesile Doğtaş'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Vesile Doğtaş'ın cansız bedeni Asri Mezarlığa defnedildi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Burdur Valisi Ali Arslantaş, yaptığı açıklamada, "Metrekareye 25 kilogram yağış düştü. Bir vatandaşımız hayatını kaybederken, 3 vatandaşımız ise yaralandı. Yaralı vatandaşlarımız tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Burdur merkezde 30 hane ve Çendik mevkiinde bir düğün salonu su baskınından dolayı etkilendi. Baskından etkilenen vatandaşlarımız için yer temininde bulunduk. Ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. 25 iş makinesi ve 77 personel olarak çalışmalarımız sürüyor" dedi. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.