ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.06.2022 - 13:21, Güncelleme: 08.06.2022 - 13:25
 

ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI AÇILDI

BUCAK Emin Gülmez Ortaokulu tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.
Okul Bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okul müdürü Ayhan Ören fuar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin deney gösterileri ve okulun halk oyunları ekibi gösterilerinden sonra TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının kurdelesini Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Baştaş ve öğrenciler kesti. Kaymakam Erol Tanrıkulu, Şüphesiz ki dünyaya yön verenler bilim adamları. Bilim adamlarına değer veren, eğitim ve öğretime kurumlarında çocukları yetiştiren ve buna sahip olan dünyada önde olan ülkelerden birisi olduğunu söyledi. Açılış kurdelesinden sonra protokol Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı bilim ve teknoloji stantlarını gezdi. İki gün açık kalacak olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuar’ında Ertuğrul Gazi Ortaokulu 25 bilim ve teknoloji standı hazırlarken, fuara Burdur Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ’de stant kurarak destek veriyor. Milli Parklar Şube Müdürlüğü sanal gözlükler ile Burdur’da bulunan göl ve turistik yerleri sanal ortamda ziyaretçilere görsel sunacaklar.       
BUCAK Emin Gülmez Ortaokulu tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Okul Bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okul müdürü Ayhan Ören fuar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin deney gösterileri ve okulun halk oyunları ekibi gösterilerinden sonra TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının kurdelesini Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Baştaş ve öğrenciler kesti. Kaymakam Erol Tanrıkulu, Şüphesiz ki dünyaya yön verenler bilim adamları. Bilim adamlarına değer veren, eğitim ve öğretime kurumlarında çocukları yetiştiren ve buna sahip olan dünyada önde olan ülkelerden birisi olduğunu söyledi. Açılış kurdelesinden sonra protokol Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı bilim ve teknoloji stantlarını gezdi.

İki gün açık kalacak olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuar’ında Ertuğrul Gazi Ortaokulu 25 bilim ve teknoloji standı hazırlarken, fuara Burdur Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ’de stant kurarak destek veriyor. Milli Parklar Şube Müdürlüğü sanal gözlükler ile Burdur’da bulunan göl ve turistik yerleri sanal ortamda ziyaretçilere görsel sunacaklar.       

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.