Rus turist denizde boğuldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.06.2022 - 13:05, Güncelleme: 09.06.2022 - 13:05
 

Rus turist denizde boğuldu

Rus turist denizde boğuldu
  Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Rus turist Oleg Rusgalkin (54), denizde boğuldu. Ilıca mahallesi Kumköy Turizm Merkezi'ndeki bir otelde ailesiyle tatil yapan Oleg Rusgalkin, dün öğle saatlerinde denize girdi. Bir süre yüzen Rusgalkin'in, çırpındığını fark edenler kurtarmaya çalıştı. Cankurtaran ve diğer turistlerin yardımıyla sahile çıkarılan Rusgalkin'e suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Rus turist özel bir hastaneye götürüldü. Rusgalkin doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamdı. Rusgalkin'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. FOTOĞRAFLI
Rus turist denizde boğuldu

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Rus turist Oleg Rusgalkin (54), denizde boğuldu.
Ilıca mahallesi Kumköy Turizm Merkezi'ndeki bir otelde ailesiyle tatil yapan Oleg Rusgalkin, dün öğle saatlerinde denize girdi. Bir süre yüzen Rusgalkin'in, çırpındığını fark edenler kurtarmaya çalıştı. Cankurtaran ve diğer turistlerin yardımıyla sahile çıkarılan Rusgalkin'e suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Rus turist özel bir hastaneye götürüldü. Rusgalkin doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamdı. Rusgalkin'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.