Minibüsüyle iş hanına girdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.06.2022 - 13:26, Güncelleme: 09.06.2022 - 13:26
 

Minibüsüyle iş hanına girdi

Minibüsüyle iş hanına girdi
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Osman Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, park halindeki otomobile çarptıktan sonra iş hanının içindeki motosiklete, ardından duvara çarparak durabildi. Merkez mahallesi Atatürk caddesinde Osman Kaya'nın kullandığı 32 AAE 121 plakalı minibüs, park halindeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile Aklar İş Hanı'na giren minibüs, park halindeki 07 YHT 32 plakalı motosiklete vurduktan sonra iş hanındaki bankanın duvarına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Osman Kaya, olay yerine gelen polis ekiplerine ehliyetinin olmadığını söyledi. FOTOĞRAFLI
Minibüsüyle iş hanına girdi

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Osman Kaya'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, park halindeki otomobile çarptıktan sonra iş hanının içindeki motosiklete, ardından duvara çarparak durabildi.
Merkez mahallesi Atatürk caddesinde Osman Kaya'nın kullandığı 32 AAE 121 plakalı minibüs, park halindeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile Aklar İş Hanı'na giren minibüs, park halindeki 07 YHT 32 plakalı motosiklete vurduktan sonra iş hanındaki bankanın duvarına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Osman Kaya, olay yerine gelen polis ekiplerine ehliyetinin olmadığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.