Kraliçe adayları Belek'te kampta

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.06.2022 - 15:31, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:24
 

Kraliçe adayları Belek'te kampta

BU yıl ikincisi düzenlenen Global Model of The World and Miss Cappadocia Güzellik Yarışması'nın finalistleri Antalya'nın Serik ilçesinde kampa girdi.
Kapadokya'da 2019 yılında ilki düzenlenen ve ardından pandemi nedeniyle ara verilen Global Model of The World and Miss Cappadocia Güzellik Yarışması'nın ikincisi bu sene 25 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yarışma öncesi finalist güzeller Serik ilçesine bağlı Belek'te bir otelde kampa girdi. 19 Haziran'a kadar burada kalacak finalistler, Belek'ten sonra Nevşehir'in Avanos ilçesinde kampa girecek. Yarışmada 33 ülke finalisti 24 Haziran akşamı peri bacalarının ortasında yer alan Perili Ozanlar Vadisi'nde jüri karşısına çıkacak. Yarışma direktörü Yuliia Pavlikova, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yarışmamıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Daha önce 30 finalistle gerçekleştirdiğimiz yarışmayı bu sene 33 finalistle gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en güzel kızlarının kıyasıya yarışacağı yarışma için Belek'te toplanıp burada yarışma öncesi moral depolayacağız" dedi.
BU yıl ikincisi düzenlenen Global Model of The World and Miss Cappadocia Güzellik Yarışması'nın finalistleri Antalya'nın Serik ilçesinde kampa girdi.

Kapadokya'da 2019 yılında ilki düzenlenen ve ardından pandemi nedeniyle ara verilen Global Model of The World and Miss Cappadocia Güzellik Yarışması'nın ikincisi bu sene 25 Haziran'da gerçekleştirilecek. Yarışma öncesi finalist güzeller Serik ilçesine bağlı Belek'te bir otelde kampa girdi. 19 Haziran'a kadar burada kalacak finalistler, Belek'ten sonra Nevşehir'in Avanos ilçesinde kampa girecek. Yarışmada 33 ülke finalisti 24 Haziran akşamı peri bacalarının ortasında yer alan Perili Ozanlar Vadisi'nde jüri karşısına çıkacak.


Yarışma direktörü Yuliia Pavlikova, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yarışmamıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Daha önce 30 finalistle gerçekleştirdiğimiz yarışmayı bu sene 33 finalistle gerçekleştiriyoruz. Dünyanın en güzel kızlarının kıyasıya yarışacağı yarışma için Belek'te toplanıp burada yarışma öncesi moral depolayacağız" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.