Lambayı değiştirirken öldü

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.06.2022 - 11:51, Güncelleme: 20.06.2022 - 09:00
 

Lambayı değiştirirken öldü

Lambayı değiştirirken öldü
 ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bahçe duvarındaki kırık lambayı değiştirirken, bir anda yere yığılan emekli noter Hilmi Bükin (75) yaşamını yitirdi. Olay, dün saat 20.00'de Yazla Mahallesi Profesör Dr. Turan Yazgan Caddesinde meydana geldi. Emekli noter Hilmi Bukin ve eşi, yaz aylarını geçirmek için dün Antalya'dan Eğirdir'deki evlerine geldi. Çift, evlerinde bakım ve temizlik çalışması yaptığı sırada Hilmi Bukin, bahçe duvarında bulunan kırık lambayı değiştirmek istedi. Bu sırada henüz bilinmeyen nedenle bir anda yere yığılan Hilmi Bukin'i görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede Hilmi Bukin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan polis ve doktor incelemesinin ardından Hilmi Bukin'in cenazesi Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi morguna konuldu. Komşuları Hilmi Bukin'in bahçesini çok sevdiğini ve gözü gibi baktığını anlattı. FOTOĞRAFLI  
Lambayı değiştirirken öldü

 ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bahçe duvarındaki kırık lambayı değiştirirken, bir anda yere yığılan emekli noter Hilmi Bükin (75) yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 20.00'de Yazla Mahallesi Profesör Dr. Turan Yazgan Caddesinde meydana geldi. Emekli noter Hilmi Bukin ve eşi, yaz aylarını geçirmek için dün Antalya'dan Eğirdir'deki evlerine geldi. Çift, evlerinde bakım ve temizlik çalışması yaptığı sırada Hilmi Bukin, bahçe duvarında bulunan kırık lambayı değiştirmek istedi. Bu sırada henüz bilinmeyen nedenle bir anda yere yığılan Hilmi Bukin'i görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede Hilmi Bukin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan polis ve doktor incelemesinin ardından Hilmi Bukin'in cenazesi Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi morguna konuldu.

Komşuları Hilmi Bukin'in bahçesini çok sevdiğini ve gözü gibi baktığını anlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.