Otomobilinde ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.06.2022 - 17:02, Güncelleme: 27.06.2022 - 17:02
 

Otomobilinde ölü bulundu

Otomobilinde ölü bulundu
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kerim Acar (41) kendisine ait otomobilde ölü bulundu. Serik'e bağlı Şatırlı Mahallesi sulama kanalı yol boyunda 07 ACR 233 plakalı otomobilin içinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, saat 13.00 sıralarında jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler araçtaki kişinin Kerim Acar olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Acar'ın cenazesi olay yerinde cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Araçta yapılan inceleme ve araştırmada 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili jandarmanın incelemesi sürüyor. FOTOĞRAFLI
Otomobilinde ölü bulundu

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kerim Acar (41) kendisine ait otomobilde ölü bulundu.

Serik'e bağlı Şatırlı Mahallesi sulama kanalı yol boyunda 07 ACR 233 plakalı otomobilin içinde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, saat 13.00 sıralarında jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler araçtaki kişinin Kerim Acar olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Acar'ın cenazesi olay yerinde cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Araçta yapılan inceleme ve araştırmada 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili jandarmanın incelemesi sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.