Gübre yüklü kamyon devrildi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.07.2022 - 15:18, Güncelleme: 05.07.2022 - 17:01
 

Gübre yüklü kamyon devrildi

Gübre yüklü kamyon devrildi
- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gübre yüklü kamyon devrildi. Kaza, bugün sabah saatlerinde Eğirdir ilçesi Miskinler yokuşunda meydana geldi. Yasin Kötüğ idaresindeki 80 PB 450 plakalı kamyon İskenderun ilinden gübre yükleyerek Isparta'ya doğru yola çıktı. Eğirdir'i geçtiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yan yattı. Şoför Yasin Kötüğ kazayı yara almadan atlattı. İhbar sonrası kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan yatan kamyonun kaldırılması ve dökülen gübrelerin toplanması için karayolları ve Eğirdir Belediyesi çalışma başlattı. FOTOĞRAFLI  
Gübre yüklü kamyon devrildi

- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gübre yüklü kamyon devrildi.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Eğirdir ilçesi Miskinler yokuşunda meydana geldi. Yasin Kötüğ idaresindeki 80 PB 450 plakalı kamyon İskenderun ilinden gübre yükleyerek Isparta'ya doğru yola çıktı. Eğirdir'i geçtiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yan yattı. Şoför Yasin Kötüğ kazayı yara almadan atlattı. İhbar sonrası kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan yatan kamyonun kaldırılması ve dökülen gübrelerin toplanması için karayolları ve Eğirdir Belediyesi çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.