BUCAK’TA ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.07.2022 - 16:36, Güncelleme: 06.07.2022 - 16:56
 

BUCAK’TA ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Demirli köyünde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Edinilen bilgiye göre bu gün saat 15:25 sıralarında Kocaaliler Beldesi Demirli Köyü Ahırlı mevkiinde çıkan orman yangına on dakikalık aradan sonra 15:36’da havadan yangın söndürme helikopterleri ve karadan Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekiplerinin kısa sürede müdahalesi soncu yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangına 1 helikopter, 7 arazöz, 2 lik müdahale aracı ve 2 su tankeri müdahale ederken 2 dekarlık gençleştirme sahası yandı. Gençleştirme sahasında çıkan yangınının soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış sebebi tespit çalışmaları sürüyor.
Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Demirli köyünde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Edinilen bilgiye göre bu gün saat 15:25 sıralarında Kocaaliler Beldesi Demirli Köyü Ahırlı mevkiinde çıkan orman yangına on dakikalık aradan sonra 15:36’da havadan yangın söndürme helikopterleri ve karadan Bucak Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekiplerinin kısa sürede müdahalesi soncu yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangına 1 helikopter, 7 arazöz, 2 lik müdahale aracı ve 2 su tankeri müdahale ederken 2 dekarlık gençleştirme sahası yandı.

Gençleştirme sahasında çıkan yangınının soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış sebebi tespit çalışmaları sürüyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.