Burdur Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.07.2022 - 09:45, Güncelleme: 07.07.2022 - 09:45
 

Burdur Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Evde temizlik hizmeti sunan Burdur Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 87 ailenin bayram temizliğini ücretsiz yaptı.
Burdur Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Burdur Belediyesi tarafından oluşturulan ekip, vatandaşların evlerine giderek ev temizliği hizmeti sunuyor. Kurban Bayramı öncesi Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen yardıma muhtaç 87 ailenin ev temizliği ücretsiz olarak yapıldı.   Evde temizlik hizmeti hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyoruz. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için evde temizlik hizmeti başlattık. Kurban Bayramı öncesinde oluşturduğumuz ekiplerimiz, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın temizliğini yapıyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamasını arzuluyoruz. Bunun için de elimizden gelen hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Evde temizlik hizmeti sunan Burdur Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 87 ailenin bayram temizliğini ücretsiz yaptı.

Burdur Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Burdur Belediyesi tarafından oluşturulan ekip, vatandaşların evlerine giderek ev temizliği hizmeti sunuyor. Kurban Bayramı öncesi Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen yardıma muhtaç 87 ailenin ev temizliği ücretsiz olarak yapıldı.

 

Evde temizlik hizmeti hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyoruz. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için evde temizlik hizmeti başlattık. Kurban Bayramı öncesinde oluşturduğumuz ekiplerimiz, evinin temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın temizliğini yapıyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamasını arzuluyoruz. Bunun için de elimizden gelen hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.