Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.07.2022 - 16:04, Güncelleme: 07.07.2022 - 16:04
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:   Milli ve Dini Bayramlar bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Dini ve Milli Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır.   Toplumumuz için çok önemli bir yere sahip olan bayramlar, sevinç ve hüzünlerin paylaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst noktaya çıktığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu, yaşlıların, yoksulların, hastaların daha çok hatırlandığı özel günlerdir.   Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bu yıl da Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.   İçinde bulunduğumuz olumsuz ekonomik koşullarda yardımlaşmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Kurban Bayramı’nda olanağı olan her vatandaşımızın geçim sıkıntısı çeken, zor durumdaki yurttaşlarımızın yanında olması, sıkıntılarını aşmada destek olması gerekir.    Kurban Bayramı, kırgınlıkların giderilebilmesi, barış, hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerin hayata geçirilebilmesi için önemli bir fırsat. Diliyorum ki bu bayram mutlu, sağlıklı ve barış dolu günleri de beraberinde getirir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerime mutlu bayramlar diliyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde:

 

Milli ve Dini Bayramlar bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Dini ve Milli Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır.

 

Toplumumuz için çok önemli bir yere sahip olan bayramlar, sevinç ve hüzünlerin paylaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst noktaya çıktığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu, yaşlıların, yoksulların, hastaların daha çok hatırlandığı özel günlerdir.

 

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bu yıl da Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

İçinde bulunduğumuz olumsuz ekonomik koşullarda yardımlaşmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Kurban Bayramı’nda olanağı olan her vatandaşımızın geçim sıkıntısı çeken, zor durumdaki yurttaşlarımızın yanında olması, sıkıntılarını aşmada destek olması gerekir. 

 

Kurban Bayramı, kırgınlıkların giderilebilmesi, barış, hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerin hayata geçirilebilmesi için önemli bir fırsat. Diliyorum ki bu bayram mutlu, sağlıklı ve barış dolu günleri de beraberinde getirir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerime mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.