40 metre yükseklikten denize ters düşünce bilinç kaybı yaşadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.07.2022 - 16:03, Güncelleme: 12.07.2022 - 16:03
 

40 metre yükseklikten denize ters düşünce bilinç kaybı yaşadı

40 metre yükseklikten denize ters düşünce bilinç kaybı yaşadı
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 40 metre yükseklikten denize atlayan bir genç, suya ters düşünce kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Kentin dünyaca ünlü falezlerine öğle saatlerinde gelen bir grup genç, 40 metre yükseklikten denize atladı. Gençlerden biri, suya ters düşünce kısa süreliğine bilinç kaybı yaşadı. Bir süre sonra kendine gelen genç, yüzerek kıyıya ulaştı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen gencin diğer arkadaşları ise yaşanan tehlikeyi umursamadan sırayla denize atladı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI
40 metre yükseklikten denize ters düşünce bilinç kaybı yaşadı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 40 metre yükseklikten denize atlayan bir genç, suya ters düşünce kısa süreli bilinç kaybı yaşadı.
Kentin dünyaca ünlü falezlerine öğle saatlerinde gelen bir grup genç, 40 metre yükseklikten denize atladı. Gençlerden biri, suya ters düşünce kısa süreliğine bilinç kaybı yaşadı. Bir süre sonra kendine gelen genç, yüzerek kıyıya ulaştı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen gencin diğer arkadaşları ise yaşanan tehlikeyi umursamadan sırayla denize atladı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.