BUCAK’TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.07.2022 - 00:35, Güncelleme: 16.07.2022 - 01:10
 

BUCAK’TA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.
Bucak’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları öğle namazı öncesi Hacı Ömer Ağa Camiinde Mevlit ve Hatim programı ile başladı. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehitlik ziyaretinde, şehit mezarlarına çiçek koyup dua ettiler. Daha sonra protokol üyeleri, resmi kurum amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile  eski adliye binası önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar Halk yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyet Meydanında Kuran-ı kerim tilavetinden sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitaben canlı konuşması izlendi. 15 Temmuz şehitlerini anma programı kapsamında M. Ahmet Fescioğlu – Fırat Türkmen’den ilahi dinletisi ve kahramanlık türküleri söylediler. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında yüzlerce kişi Cumhuriyet Meydanını doldururken,  saat 00:13 te tüm camilerden salalar okundu ve dualar edildikten sonra program sona erdi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

Bucak’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları öğle namazı öncesi Hacı Ömer Ağa Camiinde Mevlit ve Hatim programı ile başladı. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı şehitlik ziyaretinde, şehit mezarlarına çiçek koyup dua ettiler. Daha sonra protokol üyeleri, resmi kurum amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile  eski adliye binası önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar Halk yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyet Meydanında Kuran-ı kerim tilavetinden sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitaben canlı konuşması izlendi. 15 Temmuz şehitlerini anma programı kapsamında M. Ahmet Fescioğlu – Fırat Türkmen’den ilahi dinletisi ve kahramanlık türküleri söylediler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında yüzlerce kişi Cumhuriyet Meydanını doldururken,  saat 00:13 te tüm camilerden salalar okundu ve dualar edildikten sonra program sona erdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.