Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram dönüş trafiği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.07.2022 - 11:06, Güncelleme: 17.07.2022 - 11:06
 

Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram dönüş trafiği

Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram dönüş trafiği
Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)-KURBAN Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda yoğunluk yaşandı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, trafik akışı zaman zaman durdu. Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda, tekrar yoğunluk başladı. Dün öğle ve akşam saatlerinde oluşan araç yoğunluğu, bu sabah da artarak sürdü. Kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, kazalar nedeniyle zaman zaman trafik akışı durdu. Kavşaklarda önlem alan polisler de sürücüleri sık sık uyardı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram dönüş trafiği

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)-KURBAN Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda yoğunluk yaşandı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, trafik akışı zaman zaman durdu.
Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda, tekrar yoğunluk başladı. Dün öğle ve akşam saatlerinde oluşan araç yoğunluğu, bu sabah da artarak sürdü. Kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, kazalar nedeniyle zaman zaman trafik akışı durdu. Kavşaklarda önlem alan polisler de sürücüleri sık sık uyardı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.