GURBETÇİ GİTTİĞİ DÜĞÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.07.2022 - 09:06, Güncelleme: 19.07.2022 - 09:06
 

GURBETÇİ GİTTİĞİ DÜĞÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Uzun yıllardır yurt dışında işçi olarak çalışan Mehmet semiz önceki gün gitti bir düğünde geçirdiği kalp krizi soncu hayatını kaybetti.
Genç yaştan bu tarafa Hollanda’da çalışan ve yaşayan evli ve iki çocuk babası gurbetçi Mehmet Semiz (56)  Pazar günü akşam Kestel Köyünde bir akrabasının düğün ziyaretinde rahatsızlandı. Kalp Krizi geçiren ve hayatını kaybeden Mehmet Semiz, tüm sevenlerini yasa boğdu. Mehmet Semiz’in cenazesi bu gün saat 11:00’de Kestel Köyünde köy mezarlığına defnedilecek. Akca Gazete olarak Mehmet Semiz’e Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   
Uzun yıllardır yurt dışında işçi olarak çalışan Mehmet semiz önceki gün gitti bir düğünde geçirdiği kalp krizi soncu hayatını kaybetti.

Genç yaştan bu tarafa Hollanda’da çalışan ve yaşayan evli ve iki çocuk babası gurbetçi Mehmet Semiz (56)  Pazar günü akşam Kestel Köyünde bir akrabasının düğün ziyaretinde rahatsızlandı. Kalp Krizi geçiren ve hayatını kaybeden Mehmet Semiz, tüm sevenlerini yasa boğdu.

Mehmet Semiz’in cenazesi bu gün saat 11:00’de Kestel Köyünde köy mezarlığına defnedilecek.

Akca Gazete olarak Mehmet Semiz’e Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.