Yaralı yaban hayvanları tedaviye alındı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2022 - 11:24, Güncelleme: 21.07.2022 - 11:24
 

Yaralı yaban hayvanları tedaviye alındı

Yaralı yaban hayvanları tedaviye alındı
  Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da farklı bölgelerde yaralı halde bulunan 2 leylek, 2 güvercin, saksağan ve kara tavuk tedaviye alındı. Kentin çeşitli noktalarında 2 leylek, 2 güvercin, saksağan ve kara tavuk vatandaşlar tarafından yaralı halde bulundu. Hayvanlar Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından teslim alınarak tedavi için Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne (AKUREM) getirildi. Yaban hayvanlarının tedavi ve bakımları tamamlandıktan sonra doğa koruma ekipleri tarafından bulundukları bölgelerdeki doğal yaşam alanlarına bırakılması planlanıyor. FOTOĞRAFLI
Yaralı yaban hayvanları tedaviye alındı

 

Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da farklı bölgelerde yaralı halde bulunan 2 leylek, 2 güvercin, saksağan ve kara tavuk tedaviye alındı.
Kentin çeşitli noktalarında 2 leylek, 2 güvercin, saksağan ve kara tavuk vatandaşlar tarafından yaralı halde bulundu. Hayvanlar Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından teslim alınarak tedavi için Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne (AKUREM) getirildi.
Yaban hayvanlarının tedavi ve bakımları tamamlandıktan sonra doğa koruma ekipleri tarafından bulundukları bölgelerdeki doğal yaşam alanlarına bırakılması planlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.