Akseki'de kayıp kadın aranıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.07.2022 - 13:15, Güncelleme: 21.07.2022 - 13:15
 

Akseki'de kayıp kadın aranıyor

Akseki'de kayıp kadın aranıyor
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Akseki ilçesinde 10 gün önce kaybolan Miyase Erdoğan'ın (77) bulunması için çalışmalar devam ediyor. Akseki'nin Süleymaniye Mahallesi'nde 12 Temmuz Salı günü sabah namazı için evden çıkan Mehmet Erdoğan, camiden döndüğünde eşi Miyase Erdoğan'ı bulamadı. Çevreyi arayan ve mahallede gidebileceği yerlere bakan Mehmet Erdoğan, eşini bulamayınca muhtara ve komşularına haber verdi. Şeker hastası olduğu belirtilen Miyase Erdoğan için mahalle halkının aramalarından bir sonuç çıkmayınca jandarmaya kayıp başvurusunda bulunuldu. İhbar üzerine jandarma ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Miyase Erdoğan'ı arama çalışmaları devam ederken, son olarak Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Timleri de arama çalışmalarına katıldı. Süleymaniye Mahallesi'nde yaşayan kadınları tek tek ziyaret eden ekipler onlardan bilgiler toplamayı sürdürdü. Şu ana kadar Miyase Erdoğan'ın izine rastlanılamadı. FOTOĞRAFLI
Akseki'de kayıp kadın aranıyor

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Akseki ilçesinde 10 gün önce kaybolan Miyase Erdoğan'ın (77) bulunması için çalışmalar devam ediyor.
Akseki'nin Süleymaniye Mahallesi'nde 12 Temmuz Salı günü sabah namazı için evden çıkan Mehmet Erdoğan, camiden döndüğünde eşi Miyase Erdoğan'ı bulamadı. Çevreyi arayan ve mahallede gidebileceği yerlere bakan Mehmet Erdoğan, eşini bulamayınca muhtara ve komşularına haber verdi. Şeker hastası olduğu belirtilen Miyase Erdoğan için mahalle halkının aramalarından bir sonuç çıkmayınca jandarmaya kayıp başvurusunda bulunuldu.
İhbar üzerine jandarma ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Miyase Erdoğan'ı arama çalışmaları devam ederken, son olarak Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Timleri de arama çalışmalarına katıldı. Süleymaniye Mahallesi'nde yaşayan kadınları tek tek ziyaret eden ekipler onlardan bilgiler toplamayı sürdürdü. Şu ana kadar Miyase Erdoğan'ın izine rastlanılamadı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.