BUCAK’TA 4 DÖNÜM ŞEFTALİ BAHÇESİ YANDI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.07.2022 - 14:21, Güncelleme: 22.07.2022 - 14:21
 

BUCAK’TA 4 DÖNÜM ŞEFTALİ BAHÇESİ YANDI

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Karapınar köyünde Özgür Taban’a ait şeftali bahçesinde çıkan yangında şeftali ağaçları yandı.
Bucak ilçesine bağlı Karapınar Köyünde Özgür Taban ait kişinin şeftali bahçesinde çıkan yangın rüzgarın etkisi ve kurumuş otların etkisi ile kısa sürede büyüdü. 4 dönümlük şeftali bahçesinde tüm ağaçlar yanarken, yangın çok sayıda meyve bahçelerinin bulunduğu biçilmiş anız tarlalarına sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine yangın bölgesine Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına kısa sürede müdahalesi ile yangın başka meyve bahçelerine sıçramadan önlendi. Yangının çıkışı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Karapınar köyünde Özgür Taban’a ait şeftali bahçesinde çıkan yangında şeftali ağaçları yandı.

Bucak ilçesine bağlı Karapınar Köyünde Özgür Taban ait kişinin şeftali bahçesinde çıkan yangın rüzgarın etkisi ve kurumuş otların etkisi ile kısa sürede büyüdü. 4 dönümlük şeftali bahçesinde tüm ağaçlar yanarken, yangın çok sayıda meyve bahçelerinin bulunduğu biçilmiş anız tarlalarına sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine yangın bölgesine Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına kısa sürede müdahalesi ile yangın başka meyve bahçelerine sıçramadan önlendi.

Yangının çıkışı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.