BUCAK’TA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU VE KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.11.2021 - 15:33, Güncelleme: 25.11.2021 - 15:33
 

BUCAK’TA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU VE KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma komutanlığına bağlı ekipler uyuşturucu ve kaçak kazı yapanlara iki farklı operasyon yaptı.
Bucak’ta İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak,  Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, B.D., M.K. ve A.U. isimli şahısların Burdur’dan uyuşturucu madde getireceği bilgiler doğrultusunda yapılan fiziki takipte Bucak ilçesine bağlı  Boğazköy Köyü yakınlarında durdurulan araç içerisinde bulunan  B.D., M.K. ve A.U. isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda 10 gram eroin ve 5 gram metamfetamin ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra  B.D., M.K. ve A.U. isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler H.K., Y.A ve İ.Z. isimli şahısların izinsiz kazı yapacağı bilgisi üzerine Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla fiziki takibe alındılar. Bucak ilçesinin Ürkütlü Köyü Bozburun mevkiinde bulunan 1’nci derece Arkeolojik sit alanında izinsiz kazı yapan H.K., Y.A. ve İ.Z. isimli şahısları 1 tane levye demiri, bir tane çekiç, 2 kürek, 2 kazma, 1 tane balyoz, 1 tane manivela, 2 murç, 1 küçük çapa, 2 büyük çapa ve 1 çif eldiven ile birlikte suçüstü yakalandılar.      Bucak Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan H.K., Y.A. ve İ.Z. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma komutanlığına bağlı ekipler uyuşturucu ve kaçak kazı yapanlara iki farklı operasyon yaptı.

Bucak’ta İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak,  Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, B.D., M.K. ve A.U. isimli şahısların Burdur’dan uyuşturucu madde getireceği bilgiler doğrultusunda yapılan fiziki takipte Bucak ilçesine bağlı  Boğazköy Köyü yakınlarında durdurulan araç içerisinde bulunan  B.D., M.K. ve A.U. isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucunda 10 gram eroin ve 5 gram metamfetamin ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra  B.D., M.K. ve A.U. isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

KAÇAK KAZIYA SUÇÜSTÜ

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler H.K., Y.A ve İ.Z. isimli şahısların izinsiz kazı yapacağı bilgisi üzerine Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla fiziki takibe alındılar. Bucak ilçesinin Ürkütlü Köyü Bozburun mevkiinde bulunan 1’nci derece Arkeolojik sit alanında izinsiz kazı yapan H.K., Y.A. ve İ.Z. isimli şahısları 1 tane levye demiri, bir tane çekiç, 2 kürek, 2 kazma, 1 tane balyoz, 1 tane manivela, 2 murç, 1 küçük çapa, 2 büyük çapa ve 1 çif eldiven ile birlikte suçüstü yakalandılar.     

Bucak Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınan H.K., Y.A. ve İ.Z. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.