Boş arazide erkek cesedi bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.07.2022 - 14:34, Güncelleme: 25.07.2022 - 14:34
 

Boş arazide erkek cesedi bulundu

Boş arazide erkek cesedi bulundu
  Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Ertufan Karadağ'ın (65), boş arazide bir ağacın altında cesedi bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken Karadağ'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay öğle saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'ndeki arazide meydana geldi. Arazide ağaç altındaki cesedi görenler polise haber verdi. Polisin incelemesinde cesedin, Ertufan Karadağ'a ait olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde kesi ve yara izine rastlanmazken, bir miktar uyuşturucu madde ile bira şişeleri bulundu. Çevrede yapılan araştırmanın ardından ceset, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üzerinde bir miktar para ve cep telefonu çıkan Ertufan Karadağ'ın ölüm nedeni, otopside belirlenecek.(DHA) FOTOĞRAFLI
Boş arazide erkek cesedi bulundu

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Ertufan Karadağ'ın (65), boş arazide bir ağacın altında cesedi bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken Karadağ'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olay öğle saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'ndeki arazide meydana geldi. Arazide ağaç altındaki cesedi görenler polise haber verdi. Polisin incelemesinde cesedin, Ertufan Karadağ'a ait olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde kesi ve yara izine rastlanmazken, bir miktar uyuşturucu madde ile bira şişeleri bulundu. Çevrede yapılan araştırmanın ardından ceset, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üzerinde bir miktar para ve cep telefonu çıkan Ertufan Karadağ'ın ölüm nedeni, otopside belirlenecek.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.