Başsavcı Selimefendigil göreve başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.07.2022 - 13:19, Güncelleme: 27.07.2022 - 13:33
 

Başsavcı Selimefendigil göreve başladı

Başsavcı Selimefendigil göreve başladı
MANAVGAT Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ersin Selimefendigil göreve başladı. Hakimler ve Savcılar Kurulu Yaz Kararnamesiyle Ramazan Yılmaz'ın yerine Yalova Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Görevine başlayan Başsavcı Selimefendigil, görevlerinin adaletin sağlanması olduğunu belirtti. 1984 yılında Erzurum'da doğan Başsavcı Ersin Selimefendigil, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2010 yılında cumhuriyet savcısı olarak göreve başladı. Çeşitli adliyelerde cumhuriyet savcısı ve Batman Başsavcı vekilliği yapan Ersin Selimefendigil, evli ve 2 çocuk babası. FOTOĞRAFLI  
Başsavcı Selimefendigil göreve başladı

MANAVGAT Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ersin Selimefendigil göreve başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu Yaz Kararnamesiyle Ramazan Yılmaz'ın yerine Yalova Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Görevine başlayan Başsavcı Selimefendigil, görevlerinin adaletin sağlanması olduğunu belirtti.
1984 yılında Erzurum'da doğan Başsavcı Ersin Selimefendigil, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2010 yılında cumhuriyet savcısı olarak göreve başladı. Çeşitli adliyelerde cumhuriyet savcısı ve Batman Başsavcı vekilliği yapan Ersin Selimefendigil, evli ve 2 çocuk babası.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.