Burdur'da CHP'li kadınlardan 'Şiddete Hayır' mesajı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2021 - 17:04, Güncelleme: 25.11.2021 - 17:04
 

Burdur'da CHP'li kadınlardan 'Şiddete Hayır' mesajı

CHP Burdur Kadın Kolları İl Başkanı Zinet Gezer, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklamasında Gezer, iktidara geldiklerinde İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe koyacaklarını belirtti.   Parti olarak kadınlara destek amacıyla yapılan çalışmaları anlatan Gezer, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak,  geçen yıl sözleşmenin bir maddesini hayata geçirdik ve genel merkezimizde 'Alo Şiddet Hattı' kurduk. Yaşam en temel haktır diyerek projemize 'YaşamHak' adını verdik. 444 82 85 numaralı hattımızı arayan tüm şiddet mağduru kadın ve çocuklara, 7/24 ücretsiz destek hizmetleri verdik ve vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.   Basın açıklamasına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Kadın Kolları üyeleri katıldı. Basın açıklamasına katılanlar 'Yasta değil isyandayım. Şiddete Hayır' yazılı pankart açtı.
CHP Burdur Kadın Kolları İl Başkanı Zinet Gezer, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklamasında Gezer, iktidara geldiklerinde İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe koyacaklarını belirtti.

 

Parti olarak kadınlara destek amacıyla yapılan çalışmaları anlatan Gezer, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak,  geçen yıl sözleşmenin bir maddesini hayata geçirdik ve genel merkezimizde 'Alo Şiddet Hattı' kurduk. Yaşam en temel haktır diyerek projemize 'YaşamHak' adını verdik. 444 82 85 numaralı hattımızı arayan tüm şiddet mağduru kadın ve çocuklara, 7/24 ücretsiz destek hizmetleri verdik ve vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.

 

Basın açıklamasına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Kadın Kolları üyeleri katıldı. Basın açıklamasına katılanlar 'Yasta değil isyandayım. Şiddete Hayır' yazılı pankart açtı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.