Bütün davetliler zeybek oynadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.07.2022 - 12:52, Güncelleme: 31.07.2022 - 18:28
 

Bütün davetliler zeybek oynadı

Bütün davetliler zeybek oynadı
BURDUR'da bir köy düğününde neredeyse tüm davetlilerin zeybek oynaması güzel görüntüler ortaya çıkardı. Yörük kültürünün yaşatıldığı Burdur merkez Aziziye Köyü'nde, Şevket Ceber- Fatma Atmaca çiftinin düğününde neredeyse tüm davetliler gelin ve damatla Alyazma zeybeği, Avşar Zeybeği ve Kerimoğlu zeybeğini oynadı. Davetlilerin gelin ve damatla uyumlu bir şekilde oynadığı zeybek görüntüsü seyrine doyumsuz anlar yaşattı. FOTOĞRAFLI  
Bütün davetliler zeybek oynadı

BURDUR'da bir köy düğününde neredeyse tüm davetlilerin zeybek oynaması güzel görüntüler ortaya çıkardı.

Yörük kültürünün yaşatıldığı Burdur merkez Aziziye Köyü'nde, Şevket Ceber- Fatma Atmaca çiftinin düğününde neredeyse tüm davetliler gelin ve damatla Alyazma zeybeği, Avşar Zeybeği ve Kerimoğlu zeybeğini oynadı. Davetlilerin gelin ve damatla uyumlu bir şekilde oynadığı zeybek görüntüsü seyrine doyumsuz anlar yaşattı.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.