Bucak’ta orman yangını 2

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.07.2022 - 18:51, Güncelleme: 31.07.2022 - 18:55
 

Bucak’ta orman yangını 2

BURDUR’un Bucak ilçesinin Çobanpınar Köyü Sarıdere mevkiinde saat 16:30 sıralarında çıkan orman yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Bucak’ta Çobanpınar Köyü Sarıdare mevkiinde kızıl çam ormanlarının bulunduğu bölgede çıkan yangına  10 uçak, 10 yangın söndürme helikopteri ve yaklaşık 70 arazöz ve iş makinaları ile birlikte Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri müdahale ediyor. Bucak’ta geçen yıl 11 Ağustos’ta aynı Sarıdere bölgesinde çıkan yangında yaklaşık 300 hektar kızıl çam ormanı yanmış, yangın iki günde kontrol altına alınırken bölgede çok sayıda köy ve mahalle tahliye edilmişti.      
BURDUR’un Bucak ilçesinin Çobanpınar Köyü Sarıdere mevkiinde saat 16:30 sıralarında çıkan orman yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Bucak’ta Çobanpınar Köyü Sarıdare mevkiinde kızıl çam ormanlarının bulunduğu bölgede çıkan yangına  10 uçak, 10 yangın söndürme helikopteri ve yaklaşık 70 arazöz ve iş makinaları ile birlikte Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri müdahale ediyor.

Bucak’ta geçen yıl 11 Ağustos’ta aynı Sarıdere bölgesinde çıkan yangında yaklaşık 300 hektar kızıl çam ormanı yanmış, yangın iki günde kontrol altına alınırken bölgede çok sayıda köy ve mahalle tahliye edilmişti.

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.