Kargoyla tüfek teslimatına jandarma operasyonu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.08.2022 - 11:47, Güncelleme: 02.08.2022 - 11:47
 

Kargoyla tüfek teslimatına jandarma operasyonu

Kargoyla tüfek teslimatına jandarma operasyonu
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'ya kargo ile getirtilen seri numaraları silinmiş ve markaları değiştirilmiş av tüfekleri jandarma tarafından düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan av bayii sahibi M.A.'nın Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan imalathanelerden seri numarası ve markaları değiştirilen av tüfeklerini kargo ile Antalya'ya getirteceği bilgisi alındı. Kargoyu takip eden ve kargonun alıcıya teslim edilmesinin ardından birlikte operasyon yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 10 av tüfeğini ele geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. FOTOĞRAFLI
Kargoyla tüfek teslimatına jandarma operasyonu

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'ya kargo ile getirtilen seri numaraları silinmiş ve markaları değiştirilmiş av tüfekleri jandarma tarafından düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan av bayii sahibi M.A.'nın Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan imalathanelerden seri numarası ve markaları değiştirilen av tüfeklerini kargo ile Antalya'ya getirteceği bilgisi alındı. Kargoyu takip eden ve kargonun alıcıya teslim edilmesinin ardından birlikte operasyon yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 10 av tüfeğini ele geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.