Atlı jandarmadan turistlere bilgilendirme

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2022 - 12:09, Güncelleme: 03.08.2022 - 12:09
 

Atlı jandarmadan turistlere bilgilendirme

Atlı jandarmadan turistlere bilgilendirme
  Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde atlı jandarma, sahilde turistlere bilgilendirme broşürü dağıttı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Atlı Jandarma Tim Komutanlığı ekipleri 'Güvenli Turizm' sloganıyla Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde sahilde turistlere, uyulması gereken trafik kuralları, herhangi bir olumsuzluk da yapılacak hareket tarzları, tüm kamu ve kuruluşların telefon numaraları, jandarma personelinin görevleri ile Antalya'nın güvenli bir yer olduğunu anlatan İngilizce, Rusça ve Almanca broşürler dağıttı. FOTOĞRAFLI
Atlı jandarmadan turistlere bilgilendirme

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde atlı jandarma, sahilde turistlere bilgilendirme broşürü dağıttı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Atlı Jandarma Tim Komutanlığı ekipleri 'Güvenli Turizm' sloganıyla Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde sahilde turistlere, uyulması gereken trafik kuralları, herhangi bir olumsuzluk da yapılacak hareket tarzları, tüm kamu ve kuruluşların telefon numaraları, jandarma personelinin görevleri ile Antalya'nın güvenli bir yer olduğunu anlatan İngilizce, Rusça ve Almanca broşürler dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.