Burdur’da hırsızlık şüphelisi 2 kişiden 1’i tutuklandı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.08.2022 - 09:54, Güncelleme: 04.08.2022 - 09:54
 

Burdur’da hırsızlık şüphelisi 2 kişiden 1’i tutuklandı

Burdur’da bir tırın mazot kapağı kırılarak 400 litre mazot çalınması ile ilgili meydana gelen hırsızlık olayında 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildi.
Olay 16 Temmuz günü saat 02:00 sıralarında Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çevresinde park halindeki Tırın depo kapağı kırılarak maddi değeri yaklaşık 10 binTL tutarında 400 litre mazotun çalınması ile meydana gelen Hırsızlık ve Mala Zarar Verme olayı kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu,  Olayı gerçekleştirdiği tespit edilerek yakalanmasına yönelik takibe alınan E.D. isimli şahıs, 29.Temmuz günü Ağlasun İlçesinde olayda kullandığı araç ile birlikte yakalandı. Polis, araç üzerinde yaptığı incelemede olayda kullanılan mazot çekmeye yarayan 1 adet pompa motoru ile birlikte 4 metre hortum ve 2 adet depo kapağı ele geçirilirken, ayrıca şüpheli E.D. isimli şahsın ifadesinde olay günü birlikte olduğunu beyan ettiği diğer şüpheli H.P. isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucu 29.Temmuz günü yakalanmış, ifade ve işlemleri sonrasında H.P. isimli şüpheli şahıs serbest bırakılmış, E.D.isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Burdur’da bir tırın mazot kapağı kırılarak 400 litre mazot çalınması ile ilgili meydana gelen hırsızlık olayında 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Olay 16 Temmuz günü saat 02:00 sıralarında Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çevresinde park halindeki Tırın depo kapağı kırılarak maddi değeri yaklaşık 10 bin TL tutarında 400 litre mazotun çalınması ile meydana gelen Hırsızlık ve Mala Zarar Verme olayı kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu,  Olayı gerçekleştirdiği tespit edilerek yakalanmasına yönelik takibe alınan E.D. isimli şahıs, 29.Temmuz günü Ağlasun İlçesinde olayda kullandığı araç ile birlikte yakalandı. Polis, araç üzerinde yaptığı incelemede olayda kullanılan mazot çekmeye yarayan 1 adet pompa motoru ile birlikte 4 metre hortum ve 2 adet depo kapağı ele geçirilirken, ayrıca şüpheli E.D. isimli şahsın ifadesinde olay günü birlikte olduğunu beyan ettiği diğer şüpheli H.P. isimli şahıs yapılan çalışmalar sonucu 29.Temmuz günü yakalanmış, ifade ve işlemleri sonrasında H.P. isimli şüpheli şahıs serbest bırakılmış, E.D.isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.