Atiye’den Muhteşem Konser

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.09.2022 - 11:03, Güncelleme: 01.09.2022 - 11:03
 

Atiye’den Muhteşem Konser

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl coşkusu Burdur Belediyesinin düzenlediği Atiye konseri ile kutlandı
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Atiye konserine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, 58. Komando Eğitim Alay Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Komutan Vekili Jan. Alb. Engin Hatipoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Her şeyden önce Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını karşılayacak yeni bir kent meydanını ilk belediye resmi konserini Atiye ile yapıyoruz. O yüzden daha bir ayrı oldu bizim için Atiye’ye bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Burdur’umuza yakışır bir meydan olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tam 100 yıl önce tatbiki uzun süren savaşlar neticesinde bu ülkeyi bize armağan eden ve son düşmanı İzmir’den denize dökene kadar kovalayan gözünü kırpmadan canını kanını veren tüm atalarımızı başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Aksi halde bugün belki Atiye’nin bildiği o dilleri kendi ana dilimiz olarak burada başka insanlar olarak söylüyor olabilirdik. O yüzden bu vatan toprağını bize armağan edenlerin kıymetini bilelim. O gün şartlarında bir tas çorba ile bir tas bulgur pilavıyla cephanesi olmayan cephelerde süngü ile savaşan atalarımızın kıymetini bilelim onları da rahmetle analım. İyiki onlar vardı iyi ki onlar olduğu için bugün bizler burada her birimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bir bayrak altında toplanabildik. İyi ki onlar vardı ki biz bugün milletiz. Tekrar teşekkür ediyorum alanı dolduran hemşerilerime ve sevgili Atiye’ye teşekkür ediyorum” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl coşkusu Burdur Belediyesinin düzenlediği Atiye konseri ile kutlandı

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Atiye konserine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, 58. Komando Eğitim Alay Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Jandarma Komutan Vekili Jan. Alb. Engin Hatipoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Her şeyden önce Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını karşılayacak yeni bir kent meydanını ilk belediye resmi konserini Atiye ile yapıyoruz. O yüzden daha bir ayrı oldu bizim için Atiye’ye bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Burdur’umuza yakışır bir meydan olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tam 100 yıl önce tatbiki uzun süren savaşlar neticesinde bu ülkeyi bize armağan eden ve son düşmanı İzmir’den denize dökene kadar kovalayan gözünü kırpmadan canını kanını veren tüm atalarımızı başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Aksi halde bugün belki Atiye’nin bildiği o dilleri kendi ana dilimiz olarak burada başka insanlar olarak söylüyor olabilirdik. O yüzden bu vatan toprağını bize armağan edenlerin kıymetini bilelim. O gün şartlarında bir tas çorba ile bir tas bulgur pilavıyla cephanesi olmayan cephelerde süngü ile savaşan atalarımızın kıymetini bilelim onları da rahmetle analım. İyiki onlar vardı iyi ki onlar olduğu için bugün bizler burada her birimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bir bayrak altında toplanabildik. İyi ki onlar vardı ki biz bugün milletiz. Tekrar teşekkür ediyorum alanı dolduran hemşerilerime ve sevgili Atiye’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.