Elma Hasat Festivali sona erdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.09.2022 - 10:31, Güncelleme: 06.09.2022 - 10:31
 

Elma Hasat Festivali sona erdi

Elma Hasat Festivali sona erdi
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Elma Hasat Festivali sona erdi. Eğirdir'de 1'incisi düzenlenen Elma Hasadı Festivali, son gecesinde Ömer Danış, Osman Öztekin, Deniz Er ve Tuğba Yücel konser verdi. Isparta Valisi Aydın Baruş ve protokolün yanı sıra çevre il ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı konsere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kale Meydanı'nı dolduranlar şarkıcıların seslendirdiği parçalarla eğlendi. FOTOĞRAFLI
Elma Hasat Festivali sona erdi

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Elma Hasat Festivali sona erdi.

Eğirdir'de 1'incisi düzenlenen Elma Hasadı Festivali, son gecesinde Ömer Danış, Osman Öztekin, Deniz Er ve Tuğba Yücel konser verdi. Isparta Valisi Aydın Baruş ve protokolün yanı sıra çevre il ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı konsere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kale Meydanı'nı dolduranlar şarkıcıların seslendirdiği parçalarla eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.