Burdur Belediyesi ve English Time Dil Okulu tarafından düzenlenen dönem sonu etkinliği gerçekleştirildi

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.09.2022 - 10:34, Güncelleme: 08.09.2022 - 10:34
 

Burdur Belediyesi ve English Time Dil Okulu tarafından düzenlenen dönem sonu etkinliği gerçekleştirildi

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen etkinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, aileler ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan English Time Dil Okulu Burdur Şubesi kurucu danışmanı Raşit Acar “Bugün yaz döneminde eğlenceli etkinliklerin, eğlenceli eğitimlerin ve eğitimin yanında sosyalliğin English Time Dil Okullarının misafiri olarak burada olmanızdan dolayı katıldığınız için teşekkür ederim. 3 yıl önce 2 tane genç eğitimci olarak çıkmış olduğumuz bu yolda biliyoruz ki sadece öğretiyorum değil öğretimin yanına eğitimi eklememiz gerekiyor eğitimin yanında da sosyalleşmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Biz mutluyuz mutluluğumuzun nedeni de şudur ki çocuklarımızın hepsi başka arkadaşlara sahipler ve çevrelerini genişletmeye devam edecekler. Velilerimizde çok mutlular ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Şuandaki duyduğumuz cıvıltılar bizim geleceğimizin cıvıltısı ve geriye dönüp baktığımda zamanın hızlı geçtiğini görüyorum. 1984 yılında ilkokulu bitirildikten sonra Burdur’da ilk açılan Anadolu Lisesinin ilk öğrencilerinden biriyim. 1 Lisan 1 İnsan diye başlayan maceramızda biz hazırlık sınıfında 35 saat İngilizce dersi almıştık. Okulda Metin hocamız vardı Allah rahmet eylesin onu da burada anmış olalım. Metin hocamız bizlere rüyalarınızı İngilizce görünceye kadar İngilizce öğrendiğinizi sanmayın demişti ve öylede oldu ilk yılın sonunda İngilizce görmeye başladık. İşte ben o günlerin kıymetini yaşamımda hissetmeye başladım. Kendimi ifade edebilecek kadar en az 1 yabancı dilin olması beni başka bir dünya insanı yapmaktan geri koymadı. O yüzden çocuklarımızı erken yaşlardan başlamak üzere 1 yabancı dilin öğretilmesini çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda buna benzer etkinliklerimizi daha büyüterek daha kapsamlı şekilde yapmayı arzuluyorum. Çünkü ağacın yaşken eğildiği bir dünya düzeninde mutlaka çocuklarımıza 1 yabancı dil öğretilmesi halinde başka bir dili öğrenmesi çok daha kolay oluyor. Çocuklarımız 2,5 aydır eğlenceli bir eğitimle mutlaka bir şeyler öğrendiğine inanıyorum. Bu akşam burada bulunan siz değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.   Etkinlik öğrencilerin hazırlamış olduğu dans gösterisi ile son buldu.  
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen etkinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, aileler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan English Time Dil Okulu Burdur Şubesi kurucu danışmanı Raşit Acar “Bugün yaz döneminde eğlenceli etkinliklerin, eğlenceli eğitimlerin ve eğitimin yanında sosyalliğin English Time Dil Okullarının misafiri olarak burada olmanızdan dolayı katıldığınız için teşekkür ederim. 3 yıl önce 2 tane genç eğitimci olarak çıkmış olduğumuz bu yolda biliyoruz ki sadece öğretiyorum değil öğretimin yanına eğitimi eklememiz gerekiyor eğitimin yanında da sosyalleşmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Biz mutluyuz mutluluğumuzun nedeni de şudur ki çocuklarımızın hepsi başka arkadaşlara sahipler ve çevrelerini genişletmeye devam edecekler. Velilerimizde çok mutlular ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Şuandaki duyduğumuz cıvıltılar bizim geleceğimizin cıvıltısı ve geriye dönüp baktığımda zamanın hızlı geçtiğini görüyorum. 1984 yılında ilkokulu bitirildikten sonra Burdur’da ilk açılan Anadolu Lisesinin ilk öğrencilerinden biriyim. 1 Lisan 1 İnsan diye başlayan maceramızda biz hazırlık sınıfında 35 saat İngilizce dersi almıştık. Okulda Metin hocamız vardı Allah rahmet eylesin onu da burada anmış olalım. Metin hocamız bizlere rüyalarınızı İngilizce görünceye kadar İngilizce öğrendiğinizi sanmayın demişti ve öylede oldu ilk yılın sonunda İngilizce görmeye başladık. İşte ben o günlerin kıymetini yaşamımda hissetmeye başladım. Kendimi ifade edebilecek kadar en az 1 yabancı dilin olması beni başka bir dünya insanı yapmaktan geri koymadı. O yüzden çocuklarımızı erken yaşlardan başlamak üzere 1 yabancı dilin öğretilmesini çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda buna benzer etkinliklerimizi daha büyüterek daha kapsamlı şekilde yapmayı arzuluyorum. Çünkü ağacın yaşken eğildiği bir dünya düzeninde mutlaka çocuklarımıza 1 yabancı dil öğretilmesi halinde başka bir dili öğrenmesi çok daha kolay oluyor. Çocuklarımız 2,5 aydır eğlenceli bir eğitimle mutlaka bir şeyler öğrendiğine inanıyorum. Bu akşam burada bulunan siz değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etkinlik öğrencilerin hazırlamış olduğu dans gösterisi ile son buldu.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.