Göçükte, toprak altında kalan 2 işçi kurtarıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.09.2022 - 14:56, Güncelleme: 08.09.2022 - 14:56
 

Göçükte, toprak altında kalan 2 işçi kurtarıldı

Göçükte, toprak altında kalan 2 işçi kurtarıldı
Mehmet ÇİL/DATÇA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Datça ilçesinde, patlayan su borusunun tamiri sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiler 2 işçi, itfaiye ekipleri ve mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 2 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay, saat 12.30 sıralarında İskele Mahallesi Balcıoğlu Sokak'ta meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçiler Kadir Furkan Tiriç (27) ve Necdet Yıldız (41) patlayan su borusunun tamiri için kazılan yaklaşık 3,5 metre derinliğindeki çukura girdi. Çalışmalar sırasında göçük oldu, Tiriç ve Yıldız, toprak altında kaldı. Mesai arkadaşları, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verip, Tiriç ve Yıldız'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, 112 ve Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekipleri (MAG-AME) sevk edildi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmayla Kadir Furkan Tiriç ile Necdet Yıldız kurtarıldı. 2 işçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Göçükte, toprak altında kalan 2 işçi kurtarıldı

Mehmet ÇİL/DATÇA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Datça ilçesinde, patlayan su borusunun tamiri sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiler 2 işçi, itfaiye ekipleri ve mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 2 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Olay, saat 12.30 sıralarında İskele Mahallesi Balcıoğlu Sokak'ta meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçiler Kadir Furkan Tiriç (27) ve Necdet Yıldız (41) patlayan su borusunun tamiri için kazılan yaklaşık 3,5 metre derinliğindeki çukura girdi. Çalışmalar sırasında göçük oldu, Tiriç ve Yıldız, toprak altında kaldı. Mesai arkadaşları, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verip, Tiriç ve Yıldız'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, 112 ve Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekipleri (MAG-AME) sevk edildi.
Yaklaşık yarım saatlik çalışmayla Kadir Furkan Tiriç ile Necdet Yıldız kurtarıldı. 2 işçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.