Burdur Valisi rslantaş, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.09.2022 - 19:56, Güncelleme: 10.09.2022 - 19:58
 

Burdur Valisi rslantaş, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı
Vali Arslantaş, mesajında şu görüşlere yer verdi; "2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başta yarınlarımızın teminatı sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, kıymetli öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.   Yeni öğretim yılına başlarken değerli Öğretmenlerimize, eğitim kadromuza olan inancımız ve güvencimizin tam olduğunu ifade ederek, istikbalimizin teminatı evlatlarımızın emin ellerde olduğunu biliyoruz.   Sevgili Öğrencilerimizden isteğimiz, yeni eğitim öğretim yılı boyunca ortaya koyacakları disiplin ve çalışma azmiyle, öğretmenlerimizin, ailelerinin ve bizlerin onlara olan güvenini boşa çıkartmayacaklardır.   Amacımız idare, öğretmen, öğrenci, veli işbirliğinde ekip ruhu içerisinde hep birlikte ortaya koyulacak çaba ve özveri ile "Eğitim Kenti" olarak anılan Burdur’umuza yakışır bir eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlamaktır. Bu başarıları yakalamanın yanında bizlerin yeni öğretim yılından en büyük beklentimiz, arzumuz sevgili öğrencilerimizin ailelerine, vatanına ve bayrağına bağlı, milli, manevi ve insani değerleri benimseyen, devletine karşı sorumluluklarını ve görevlerini bilen çağın gerekli bilgi ve donanımına sahip bireyler olarak da yetişmeleridir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum." dedi.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı

Vali Arslantaş, mesajında şu görüşlere yer verdi;

"2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılının başta yarınlarımızın teminatı sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, kıymetli öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
 
Yeni öğretim yılına başlarken değerli Öğretmenlerimize, eğitim kadromuza olan inancımız ve güvencimizin tam olduğunu ifade ederek, istikbalimizin teminatı evlatlarımızın emin ellerde olduğunu biliyoruz.
 
Sevgili Öğrencilerimizden isteğimiz, yeni eğitim öğretim yılı boyunca ortaya koyacakları disiplin ve çalışma azmiyle, öğretmenlerimizin, ailelerinin ve bizlerin onlara olan güvenini boşa çıkartmayacaklardır.
 
Amacımız idare, öğretmen, öğrenci, veli işbirliğinde ekip ruhu içerisinde hep birlikte ortaya koyulacak çaba ve özveri ile "Eğitim Kenti" olarak anılan Burdur’umuza yakışır bir eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlamaktır.

Bu başarıları yakalamanın yanında bizlerin yeni öğretim yılından en büyük beklentimiz, arzumuz sevgili öğrencilerimizin ailelerine, vatanına ve bayrağına bağlı, milli, manevi ve insani değerleri benimseyen, devletine karşı sorumluluklarını ve görevlerini bilen çağın gerekli bilgi ve donanımına sahip bireyler olarak da yetişmeleridir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum." dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.