Burdur'da ilk ders zili çaldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2022 - 13:58, Güncelleme: 12.09.2022 - 14:15
 

Burdur'da ilk ders zili çaldı

Burdur'da ilk ders zili çaldı
BURDUR'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören yapıldı. Kutlama etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Kakırman ve beraberindekiler daha sonra Vali Ali Arslantaş'ı ziyaret etti. Kışla İlkokulu ve Ortaokulu'nda devam eden programa Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Arslantaş ve protokol üyeleri yeni eğitim öğretim yılı sevinçlerine ortak oldu. Vali Arslantaş törende yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Vali Arslantaş, "Sevgili yavrularım, uzun bir tatili geride bıraktık. Yeni bir sayfa açmanın vaktidir. Kendinize, milletinize, aydınlık geleceğinize inanın. Aklınızdan geçen ne varsa yapabileceğinize inanın. Çok okuyun, öğrenin, düşünün, sorgulayın, Hedefler koyun ve hedeflere ulaşmak için çok çalışın. Geleceğimiz sizindir. Umudumuz sizlersiniz" dedi. Milletvekilleri Özçelik ve Göker ile İl Milli Eğitim Müdürü Kakırman da yaptıkları konuşmada yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Vali Arslantaş'ın ilk ders zilinin çalmasının ardından törene katılanlar Geri Dönüşüm Kütüphanesi, Etnografik Sergi Salonu, Nümizmatik Sergi Salonu ile sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da ilk ders zili çaldı

BURDUR'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören yapıldı.

Kutlama etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Kakırman ve beraberindekiler daha sonra Vali Ali Arslantaş'ı ziyaret etti. Kışla İlkokulu ve Ortaokulu'nda devam eden programa Vali Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Garnizon Komutanı Albay Yavuz Çankaya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Arslantaş ve protokol üyeleri yeni eğitim öğretim yılı sevinçlerine ortak oldu. Vali Arslantaş törende yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Vali Arslantaş, "Sevgili yavrularım, uzun bir tatili geride bıraktık. Yeni bir sayfa açmanın vaktidir. Kendinize, milletinize, aydınlık geleceğinize inanın. Aklınızdan geçen ne varsa yapabileceğinize inanın. Çok okuyun, öğrenin, düşünün, sorgulayın, Hedefler koyun ve hedeflere ulaşmak için çok çalışın. Geleceğimiz sizindir. Umudumuz sizlersiniz" dedi.

Milletvekilleri Özçelik ve Göker ile İl Milli Eğitim Müdürü Kakırman da yaptıkları konuşmada yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Vali Arslantaş'ın ilk ders zilinin çalmasının ardından törene katılanlar Geri Dönüşüm Kütüphanesi, Etnografik Sergi Salonu, Nümizmatik Sergi Salonu ile sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.