Emrah'ın öldüğü bıçaklı kavganın 4 şüphelisi adliyede

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.09.2022 - 17:18, Güncelleme: 12.09.2022 - 17:18
 

Emrah'ın öldüğü bıçaklı kavganın 4 şüphelisi adliyede

Emrah'ın öldüğü bıçaklı kavganın 4 şüphelisi adliyede
İlyas Kaan TAYTAK/SULTANDAĞI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sultandağı ilçesinde Emrah Çalık'ın (35) göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Sultandağı ilçesine bağlı Çamözü köyünde dün gece meydana gelen olayda, alkollü oldukları iddia edilen Emrah Çalık, E.A. (36) ve R.T. (35) ile S.Ö. (46) ve oğulları M.Ö. (17) ile D.Ö. (18) çıkan tartışmanın ardından kavga etti. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar ayrılırken, kavga bir süre sonra yeniden başladı. Kavgada Emrah Çalık göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Emrah Çalık ambulansla Sultandağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Emrah Çalık kurtarılamadı. Jandarma kavgaya karıştığı belirlenen S.Ö., M.Ö., D.Ö. ile T.Ç.'yi gözaltına aldı. Jandarmada ifadeleri alınan 4 şüpheli bugün Çay Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. FOTOĞRAFLI
Emrah'ın öldüğü bıçaklı kavganın 4 şüphelisi adliyede

İlyas Kaan TAYTAK/SULTANDAĞI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sultandağı ilçesinde Emrah Çalık'ın (35) göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Sultandağı ilçesine bağlı Çamözü köyünde dün gece meydana gelen olayda, alkollü oldukları iddia edilen Emrah Çalık, E.A. (36) ve R.T. (35) ile S.Ö. (46) ve oğulları M.Ö. (17) ile D.Ö. (18) çıkan tartışmanın ardından kavga etti. Çevredekilerin araya girmesiyle taraflar ayrılırken, kavga bir süre sonra yeniden başladı. Kavgada Emrah Çalık göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Emrah Çalık ambulansla Sultandağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Emrah Çalık kurtarılamadı.
Jandarma kavgaya karıştığı belirlenen S.Ö., M.Ö., D.Ö. ile T.Ç.'yi gözaltına aldı. Jandarmada ifadeleri alınan 4 şüpheli bugün Çay Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.